reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

witam

U nas rutyna Julek jest niemożliwy juz nie nadążam za nim nic a nic sie mnie nie słucha i padam ze zmęczenia:-p
Nie moge nawet butów ubrac bo ten skubaniec juz w łazience pluska sie w sedesie normalnie szok.:szok:
Jedynie jak spi to troszke moge cos zrobic ale wtedy nie wiem czy jesc zalegle sniadanie,robic obiad czy jesc na zapas kolacje.:baffled:Normalnie podziwiam samotne matki.
Wczoraj kupiłam mu rowerek ktory mial byc juz na urodzinki ale tak jakos dlugo wybieralam bo okazuje sie ze ten ktory akurat mi sie podobal jest dla dzieci nieco starszych bo nie maja podestow na nozki tylko odrazu stopy na pedala szkoda tak bardzo mis ie podobal taki typowo meski :-(
Tak pozatym to nadal tesknie,tesknie i jeszcze raz tesknie.
Buziaczku nie tylko ty jedna stresujesz sie tym porypanym krajem,czlowiek musi wyjeżdżać kosztem rodziny zeby czegos sie dorobil.bo tutaj to jedynie garba mozna sie dorobic.I wszysko na kredytach.szok szkoda gadac.:baffled::wściekła/y:
Julkowa nie martw sie nie jestes sama moja dzis tez wyrabiala niesamowite zeczy skubana wlazila na sofe a potem na kaloryfer w ostatniej chwili ja zlapalam jak mylam garki :dry::szok: wyciagala krolika z wielka klatka do swojego pokoju , brala go w swoje rece az mu garsciami siersc wyrywala , wszystko zrzucala wynosila wywala z szafek a ja latalam i sprzatalam az sobie dalam spokoj ...i juz wlasnie spi uuuf jaka cisza i spokoj.:tak::tak::-D ah te oszolomy :sorry2:
My tez Blance kupilismy rowerek ale zapominam wiecznie zdjecia wkleic :angry::-D

Halo czy ktoś o mnie jeszcze pamięta???:confused:
No pewnie ..jestes jedna z niezastapionych lipcoweczek :tak::tak:

Dziewczyny po poworocie z Polski wogule mam nie uregulowany czas dnia - Blania jje co chwile , ja nie moge sie wyspac i jakos mi dziwnie jest nie moge sie odnalesc :sorry2::-:)-(chcialabym jzu jechac znow do Polski tak Mi sie jakos tesknie strasznie ....tam bardziej kocham meza niz tu :confused::baffled::szok::-D

reklama
I nikt sie nie odezwal jaka szkoda ...fajnie jest pisac do samej siebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Blania sie przebudzila z placzem kolejny raz , albo jej sie cos przysnilo albo te zabki dolne ja mecza , ale dalam jej nurofen i dalej bola :-:)-:)-(bidula ale apetyt ma dobry :happy2:
2 jej ida dwie naraz ale prawa szybciej :baffled::sorry2:

hejjjj!!! J tylko na chwilke i spac padam tak jak wy wszystkie za jula nie nadazam:-Dco ona dzisiaj wyprawila do wszyscy dookola sikali ze śmiechu agentka jedna noo:-D:szok: jestesmy jeszcze na urlopie ale maz poszedl w tango:-( buziaczku o czym gadamy bo widze ze ty taki nocny marek jak ja

Witam,

U nas deszczowo dzisiaj, wiec nici ze spacerku, nawet do sklepu nie chce mi sie wyjsc z wozkiem i parasolka:-(

Poza tym Victor dzien w dzien to samo, biega po domu najlepiej jak by caly czas mial w reku cos do jedzenia:-D:no: od dzis juz mu zabronilam bo mialam dosc wszedzie pororzucanych okruszkow chleba czy chrupkow. Zabawkami ostatnio malo sie bawi najlepiej jak cos wynajdzie sam z kuchni czy pokoju. W zeszlym tygodniu zalozylismy zabezpieczenia na szafki w kuchni wiec biedny nie moze z nich nic wyciagnac, na poczatku troche sie wkurzal:-D
Wczoraj sie przewrocil na pupcie i nie wiem jak to zrobil ale przygryzl sobie warge az mu krewka leciala. Caly czas robi co mu nie wolno wiec powtarzam nie, a ten pozniej chodzi i mowi nie...nie:-D:-D Uwielbia patrzec przez okno.

Aga, kiedy planujecie powrot? Wlasny domek to jest to:tak:
Chcecie najpierw sie pobudowac i pozniej wyjechac czy jak?
Masz racje ze koszt mieszkania w UK jest duzy, wiekszosc ludzi narzeka na to, rzad ma w planach cos z tym zrobic, ale czy zrobi i kiedy to nie wiadomo.
Do tego funt spadl, tak wiec jesli ktos przyjechal tylko na zarobek to nie oplaca sie na chwile obecna tu przebywac. Co innego jak sa ludzie ktorzy sa tu na stale, wtedy kurs funta tak naprawde nie ma znaczenia.
Polska- tak jak piszesz ten plus ze jest babcia, albo ciocia zawsze mozna gdzies wyjsc i jest z kim zostawic dziecko.

Byłam dzisiaj na zakupach,Mam niedaleko fajny sklep z tanimi ciuszkami dla dzieci(ale nowymi:-)) I kupiłam mu 2body z długim rękawem,2 kompleciki koszulek z bokserkami,czapeczkę i zapłaciłam 34zł za wszystko.:-):-):-)
W biedronce kupiłam sobie WOK+2 drewniane łyżki do dań chińskich za 13.99 i z tego powodu zadowolona jestem.
Mineło już wczoraj 2tygodnie jak KAcper nie ma monia(bo nie wiem czy pisałam)

Byłam dzisiaj na zakupach,Mam niedaleko fajny sklep z tanimi ciuszkami dla dzieci(ale nowymi:-)) I kupiłam mu 2body z długim rękawem,2 kompleciki koszulek z bokserkami,czapeczkę i zapłaciłam 34zł za wszystko.:-):-):-)
W biedronce kupiłam sobie WOK+2 drewniane łyżki do dań chińskich za 13.99 i z tego powodu zadowolona jestem.
Mineło już wczoraj 2tygodnie jak KAcper nie ma monia(bo nie wiem czy pisałam)

Dobrze ze jestes zadowolona z zakupow, ja tez uwielbiam je robic, mialam dzis sie nawet wybrac ale ze pogoda do d....to jutra jade.
Gratuluje monia! ciezko bylo Kacpra odzwyczaic?

Witam Was Dziewczynki :-)
Wpadne wieczorkiem i sie rozpisze a narazie uciekam dokonczyc na jutro obiad i posprzatac troszke bo polowe dnia przespalam taka brzydka pogoda u Nas :wściekła/y:
A noi zapomnialabym wkoncu wkleic zdjecia :-D:-D

Oj racja, racja pogoda straszna ja i Victor chodzimy zakreceni, caly czas ziewa ale nie daje mu spac bo jeszcze za wczesnie.

Ide szykowac kolacyjke, pojawie sie pozniej:tak:

reklama
Hej Marta miło ze wpadłaś i cos naskrobałas.
Całuski dla Julaska zeby jak najszybciej przepedzil ta anemie i gratulacje zabkow u nas też 8szt

Iwka super ze zakupy udane i to za nie wielka kaske.
Gratulujemy pożegnania smoka my jeszcze korzystamy najczesciej do snu ale mysle ze jakos sobie z tym poradzimy najważniejsze dla mnie to teraz odstawienie od piersi.
W dzień sie juz nie dopomina i zapomina ale za to w nocy potrafi nieraz zbudzi sie 3 razy i bez cyca ani rusz.

u na spogoda taka sobie tylko strasznie wieje.
I cały dzien w poblizu domku (czekalismy na kuriera ktory sie nie pojawil)tak łazilismy to podwórko to plac zabaw i jestem padnieta ani chwili wytchnienia.Julek jest taki nie ostrożny ze nie odstepuje go na krok ,a mimo to dzis nie udało mi sie go uchronic i stracił równowage i upadł an pupe głowa udezajac w kamyka.Ale strasznie płakał a ja razem z nim.Dlatego ze to go zapewne bolalo i dlatego ze go nie upilnowalam ize zapewne jestem zla matką.
Do tego wszystkiego boje sie zeby zaden krwiak mu sie nie zrobił albo jakis guz pod skórny.Bo na zewnątrz niema sladu ani rozciecia ani guza.
SZok kiedy skoncza sie te upadki bo ja chyba dostane zawalu ze strachu o tygo mego łobuza jak tak dalej pójdzie.

Do góry