katrinm5
Fan(ka)
zanet ja tez zauważylam ze jak pochwale Grzesia ze spaniem to zaraz robi sie odwrotnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Moja Dzidzia jak chciala pobuszowac w mokrym praniu ,otwierala drzwi i paluszka od stopy podstawila i wszedl pod drzwi ale bylo placzy by cofnac drzwi :--(Witam:-)
buziaczku mój Grześ tez czesto sie uderza:-(Płacze wtedy ze strach ale przy mamusi sie uspakaja.Takie te nasze dzieciaczki są nieostrozne
My dzis bylismy na bazarku po warzywka i truskawki:-)Na obiadek kalafior był:-)
Grześ cos strasznie marudny jest od wczoraj:-(I w nocy spac nie chce:-(
Wczoraj bawił sie przy drzwiach i w koncu paluszek sobie przyciął....a ile krzyku było...Dzis juz ok i śladu nie widac
Buziaczku, Julkowa mój Grześko też ciągle się uderza i upada. Wczoraj, czy przedwczoraj upadał chyba za 3 razy -za każdym razem głośno płakał, ale po przytuleniu zaraz przestawał.
Buziaczku wiesz co, czasem nieradzę już sobie z chłopakami i mam już serdecznie dosyć siedzenia w domu (a siedzę już ponad 3,5 roku), ale potem przychodzi moment jak Grześ się smieje i przytula, albo Maciek z Grześkiem ładnie się bawią i chichrają i wtedy nie zamieniłabym tych chwil za żadne skarby.:-)
Ojjj te upadki rzeczywiscie sa bardzo niebezpieczne, mam kolege ktory mial 7 lat jak spadl z krzesla uderzyl sie niefortunnie w glowe i dzis nie slyszy , na jedno ucho ma 55% a na drugie jeszcze mniej i ma aparat i przez to bardzo nie wyraznie mowi...i z wiekiem coraz gorzej ma ze sluchem :-(Co do upadków, to najbardziej boje się tych urazów w główkę.I stracha mam wtedy że hej.
Czy cos jeszcze miałam napisać?
Ide poczytać!
Jak sie czuje twoja zozola;-)??Hej Dziweczyny! Nie mam czasu na nic i ciagle laże zmeczona,na nic nie mam sily,nie mowiac juz o pracy.....
A moja Amelka kaszle:-( i to brzydko a najbardzej nasila sie to w nocy....co chwila budzi Ją ten wstretny kaszel:-( Bylam w aptece zapytac o jakis suropek ale niestety powiedziano mi ze od 2 lat tu sie daje no chyba ze lekarz zaleci.....a do lekarza mozemy isc dopiero we wtorek...no i najlepsze jest to ze mnie tez chyba cos bierze..... mam juz dosyc lece bo moja zaczela kaszlec
Pewnie na obiadku sie bylo co leniu nie musialas pewnie sama gotowac tylko siup do mamuski a Ty byczylas sieNasze dzieciaczki coraz więcej wypadków mają spadanie z wyrka paluszki nie tam gdzie trzeba włożone jejku a co dopiero jak będą pewnie biegać.
Pozdrawiam WSZYSTKIE MAMUSIE I DZIECIACZKI DAJCIE TROCHE ODPOCZĄĆ RODZICĄ!!!
Mu cały dziń u mojej Mamy spędzłyśmy.
Milenka przestawiła spanie zawsze przestawia jak coś Wam napisze o jej spaniu, szczególnie jak pochwale to są cyrki he he serio.
to chyba tak zawsze jest , nie tylko u was ;-):-)zanet ja tez zauważylam ze jak pochwale Grzesia ze spaniem to zaraz robi sie odwrotnie
a ile masz do Zakrzowka? albo do Blinowa?? wiesz gdzie to jest ??Buziaczku ja mam 16km do Kraśnika
Nam minol weekend tak sobie w sobote nudzilismy sie , gdzies jezdzilismy ...a w niedziele bylismy na rocznicy slubu u Tesciow cala rodzinkaHej dziewczyny gdzie jesteście??
Jak weekend miną ??
U nas spokojnie milenka grzeczniutka mamy nowy wózio jeszcze nie wyprubowany no ale mamy takie coś
SPACER BABY DESIGN VERSO - PRZEKŁADANA RĄCZKA !! (379975237) - Aukcje internetowe Allegro
jest dużo lżejszy od tego co mamy i fajna rączka przekładana.
Byłismy dzis Z Niunia u lekarza i oczywiscie nic nam nie pomogli i nie przepisali....mamy czekac do 10 dni bo to wirus i pewnie sam przejdzie No super szkoda tylko ze emoje dziecko musi sie przy tym tak meczyc,myslalam ze dadza chociaz jakis syropek....Amelcia strasznie kaszle i leci jej z noska aż łzawią oczka,w nocy nie moze spac bo sie dusi gdy jej tam wszystko do gardła spływa,bidulka Boze jak mi jej żal.Kupilam takie kropelki z olejkiem Karvol i popryskalam jej pizamke paroma kropelkami na noc zeby mogla lepiej oddychac w nocy....
No i do tego jakby jeszce bylo malo ida ząbeczki....