reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bry dzień Babeczki

Iiwka tak czytam..niech się odwoła! czemu szybciej tego nie zrobił?? może poprosić o służbę zastępczą.....idą na to...trzeba polatać za tym a nie czekać aż już pójdzie..napisać pismo, prośbę że jak oni to sobie wyobrażają..napisać wprost takie pytania...nich biorą lepiej nierobów..mało takich łazi, tylko patrzą do czego przykleić łapę złodzieje cholerni..:wściekła/y:

Aga1983 wiesz niektóre choroby w tym choroby oskrzeli, płuc potrafią się dość szybko rozwijać..potrafią być bezobjawowe a potem porządny kaszel gotowy...więc nie zadawaj takich pytań jak można do czegoś takiego dopuścić..bo wątpię czy ta matka specjalnie czekała by dziecko tak się załatwiło......

jasmina111 to nie Ameryka z tym wojskiem:dry: a bojowe nastawienie heh żebyś widziała mnie wczoraj:-p przejdzie Ci każdy ma raz gorszy raz lepszy dzień...

Marta1981 wydaje mi się ze to ząbki:tak: bardziej to przechodzi niż inne dzieci.tak bywa musicie przetrwać;-)

a tak w ogóle też dawnooo nie byłam tu u WAS:) i pozdrowionka:) postaram się wkleić coś na zdjeciowym jak znajdę chwilkę

reklama
Marika Ty nie widziałaś tej matki więc tak nie pisz! Ona się wcale nie przejmowała chorobą swojego dziecka jeszcze na nie krzyczała że płacze. Uwierz mi matki są różne!

no są są tylko ja wiesz jestem nastawiona na to że kurde większość ludzi którzy mają dzieci są normalni....ale faktycznie są wyjątki:sorry2: krzyczała na to dziecko?? szkoda że mnie tam nie było...;-)

O co ryczysz? nie rycz. To był tekst tej dziewczyny do tego dzieciątka. A ten kaszel to wyglądał okropnie takie szvzekanie. Lekarka była strasznie wystraszona wybiegła z gabinetu po innych lekarzy , a ta dziewczyna nic.Dla mnie to było bardzo dziwne

Byłam dzisiaj z mężem w Puławach w WKU. i wiecie co??? Dostał kartę powołania na 7 maja! Jestem załamana...:confused::confused::confused:
Współczuję powinniście zrobic tak jak dziewczyny piszą-odwoływać sie.Mój brat tak robił nawet jak miał tzw.bilet (pomimo tego że nie ma jeszcze rodziny ale miał kredyt)
jedynym minusem było to ze odroczyli go tylko na rok.
Mąż był w wojsku tylko pół roku i go wypuścili(taki był zakochany,poczatek naszej znajomości):-D:-D:-DPo prostu dał im do zrozumienia że jak go nie wypuszczę to on sobie coś zrobi i poskutkowało.Bali się że naprawdę cos sobie zrobi i bali sie konsekwencji.
Powodzenia może uda wam sie coś wykombinować bo naprawdę szkoda takiej rozłąki z synkiem

Sprawa wygląda tak że już się odwoływał 3 razy i więcej nie może. Do służby zastępczej już za późno bo ma bilet.
Dzisiaj przyszedł mi fotelik samochodowy,fajny!
No i obciełam włosy(tak wczoraj byłam wściekła i się zdecydowałam)nawet mi się podoba.

iiwka no to nic nie poradzę...mogę jedynie życzyć wytrwałości i oby ten czas rozłąki szybko zleciał:sorry2:

Hej Dziewczyny , wpadlam na chwilke zobaczyc mniej wiecej co u Was ;-)
Nie bylo Mnie troszeczke i niestety nie moge teraz nadrobic tego :no::-(ale postaram sie wkrecic na nowo po przeprowadzce jak bede miala neta tam , w czwartek odbieramy klucze do nowego mieszkanka juz sie strasznie nie moge doczekac :-p:-p, od kilku dni juz sie pakuje :baffled:i jestem niesamowicie zaskoczona iloscia swoich szpargalow jakie mam (a co najlepsze jestem tu dopiero 2 lata, a co bedzie za 10 jak juz dzis przewozimy ciezarkowa:-D:szok: )haha
Co dostalyscie na dzien kobiet ? Bo Mnie maz sprawil nowy telefonik ''Prada''tylko ta srebrna na abonament :-Dbo mowi ze malo do niego dzwonie:-D

Blania ma sie Ok rosnie lobuziaczek , ok spadam bo mezulek przyjechal kolacje trzeba robic :sorry2:

Buziaczki dla maluszkow 8 miesiecznych ale juz duz te nasze dzieci :szok::szok:

Papapapa

Buziaczku to faktycznie masz tych szpargałów:-D:-D
Dzień zaczął się nie zbyt miło, jesteśmy z M jakoś poddenerwowani i jak tylko coś nam nie pasuje zaczyna się niby kłótnia:-(. Myślę że tak samo jak mi to i jemu udziela się humor i myśli na temat wojska. Nie będzie nam łatwo.

reklama
Iiwka z tego co slyszlaam to na jedno dziecko bedziesz dostawac okolo 800zl , bo Moj kolega ma dwoje dzieci i chceili go do wojska ale musieliby placic im 1600zl i zrezygnowali z niego :-D:baffled: nie chca go , oka uciekam dalej pakowac poki Mala jest u dziadkow :) to moge cos zrobic :tak: a wy co tam orabiacie dzis ??

Do góry