reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Buziaczek - i jak Blania się czuje? Domowe sposoby już Ci dziewczyny podały, woda morska, nawilżanie powietrza, oklepywanie. Możesz podać też wit C i wapno - na wzmocnienie organizmu.

iiwka - o matko u Ciebie dopiero 2 z przodu!?! Ja w tym roku zamieniam 2 na 3:tak::szok:

reklama
Cześć Wam. Widzę zę dzisiaj jestem pierwsza:-D. Dzisiaj mija rok jak wyszłam za mąż. Jestem ciekawa jak mi minie ta rocznica? A jak Wy je obchodzicie? Myślałam coś o jakieś kolacji... Sama niewiem.

Marta- dużo zdrówka dla Julaska. bidulka mała.

iiwka- no u Ciebie to co dzień rocznica!:-) Na taka okazję romantyczna kolacja a po kolacji...(sama wiesz):tak:;-). Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, kochajcie się do końca świata!

reklama
Buziaczku tak mi przykro że robaczek tak się męczy ja nie znam sposobów na przeziębienie a raczej jeszcze się nie zapoznałam, bo moja Milenka zdrowiutka, więc nie pomoge niestety.
Śzybkiego powrotu do zdrówka
Dzieki, mi rownierz jest strasznie smutno..jak widze jak moje dzieciatko sie meczy :-(
Buziaczek - jak malutka dzisiaj sie czuje?
pozdrawiam
Buziaczek - i jak Blania się czuje? Domowe sposoby już Ci dziewczyny podały, woda morska, nawilżanie powietrza, oklepywanie. Możesz podać też wit C i wapno - na wzmocnienie organizmu.
buziaczku a Blania lepiej?
Dużo zdrówka dla dzieciaczków:tak::tak:

Dziekuje ze pytacie o Mojego Aniolka , i rownierz thanks za sposoby..
Noc minela nam nawet dobrze Blania zasnela dopiero o 12 , a do 12 od 19 strasznie plakala pokladala sie i kaszlala strasznie:-:)-(pospala do 8
W Sobote pojechalismy z rana do szpitala z Mala na emergancy, wyczekalismy sie tam okolo 1.5godziny, lekarz osluchal mala , popatrzyl w uszka , zmierzyl temperature..i powiedzial ze pluckach czysciutko-na dodatek moja mala jak weszlismy wyglada na okaz zdrowia , sprezynowala zaczepiala lekarza, smiala sie i gaworzyla (lekarz patrzyl na mnie jak bym to ja byla chora a nie dziecko , jak opowiadalam co jej dolega :-D),mowil ze to wirus i ze samo minie, kazal podawac malej syropek,grzac pod kolderka,duzo picia, i sciagac katarek.
ale jutro mamy kolejna wizyte w przychodni, zeby upewnic sie ze jest napewno OK.
Wsumie czuje sie chyba juz lepiej, nie goraczkuje, kaszelek ma z powodu katarku ktory splywa do gardelka :-(dajemy syropek , kupilam jej kropelki do noska, czyscimy - z wielkim placzem,wygrzewamy nacieramy mascia rozgrzewajaca..i dajemy duzo herbatki rumiankowej z wit. c . mam nadzieje ze szybko minie , bo sie meczy strasznie :-:)-:)-( w szpitalu tak kaszlala az zwymiotowala , a ja plakalam ze tak cierpi :-:)-(
Od samego rana czuję że lat mi przybyło:szok::szok::szok::szok::szok::szok: No i 2 na przodzie:-D
Wszystkiego Naj Naj :* jestemy prawie rowne wiekowo....hehehe :-D:-D
My na katarek stosowaliśmy Otrivin dla niemowląt a lekarka zapisała nam Zyrtec krople doustne ale tam pisze że dla dzieci powyżej roku i tylko dwa razy stosowałam.Niestety nie znam żadnych domowych sposobów wiem tylko że trzeba często oczyszczać nosek my stosowaliśmy wodę morską i Fridę (Julek też tego nie znosi)gruszka w ogóle nie zdawała egzaminu.A co do wody morskiej to nawet NIVEA ma taki produkt,spróbuj jeszcze popytać nawet te które są u nas to przeważnie produkty zagraniczne powinny być dostępne wszędzie.
Aha przy kaszelku ważne jest nawilżanie powietrza,suche powietrze podrażnia błony śluzowe.
Życzymy Blaneczce szybkiego zdrówka.Niema nic gorszego niż chory maluszek w domciu.Ojjj żeby to można było brać na siebie ich katarki i kaszelki.
Dziekuje za pomoc .

Julek zakatarzony,zachrypnięty,charczący,po Drosetuxie zaczął sie dusić.Byliśmy u lekarza i nic szczególnego:no:.Wykąpał się w ziołach,nasmarowałam Pulmexem,Nasivin do noska i wygrzewanko:tak:;-).
Zycze bardzo duzo zdrowka ,...wiem co to znaczy :-:)-(
Cześć Wam. Widzę zę dzisiaj jestem pierwsza:-D. Dzisiaj mija rok jak wyszłam za mąż. Jestem ciekawa jak mi minie ta rocznica? A jak Wy je obchodzicie? Myślałam coś o jakieś kolacji... Sama niewiem.
Wszystkiego Najlepszego ...i obyscie sie kochali mocniej niz wczoraj ,kazdego dnia :tak::tak::tak: Buziaczki

Zmykam bo malutka sie obudzila :-)

Dzis kupilismy jej taki samochodzik -bombowy, :tak: wkleje zdjecia wieczorkiem :-)

Papapap

Do góry