reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Agnes Laura nie chce stawac na nozki:no:Synus swietnie bawi sie stopami heheh ja tez zauwazylam ssanie duzego paluszka:-D
Gratuluje przespanych nocek.Czuje dziecko ze mamusia musi sie wyspac:-)

reklama
Agnes Laura nie chce stawac na nozki:no:Synus swietnie bawi sie stopami heheh ja tez zauwazylam ssanie duzego paluszka:-D
Gratuluje przespanych nocek.Czuje dziecko ze mamusia musi sie wyspac:-)

a ten ciągle tak podskakuje i mostki robi, że brakuje jeszcze chwili i będzie się przerzucał jak zapaśnik. niestety nie przewraca się jeszcze w te i wewte, ale myślę, że to kwestia czasu, musi tylko zgrać mostki z odpychaniem nóżkami :tak: narazie lubie zmieniać położenie na macie i przesuwa się jakoś ;-)

tak sobie pomyślałam, że to całkiem zabawne, bo Twoja córcia ma na imię tak jakby miała moja, no ale nie ma bo ma siusiaka hehe no i urodziła się w dzień, w którym moje dzieciątko miało się urodzić. czuję jakbym miała prawie córkę :-):happy2: a może to znaczy, że następnym razem będę ją mieć :-)
szukam tylko pani do przejścia przez ciążę i poród ... nie znacie jakiejś ? :-p

Kasiulec,

pomarzyć można sobię troszkę, chyba nie ? ;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Krzysia, bo widzę, że dzisiaj ma już 6 mcy !!! Super, my też za 10 dni będziemy obchodzić ;-):tak:

Agnes no ja myslalam ze bede miala dziewczynke z siusiakiem:-D:-D:-D a tu niespodzianka:-)Teraz to bym jej za nic nie oddala jest przecudowna.A z tymi obrotami to Laura i na brzuszek i na plecki sie obraca ale stanie na nozkach to nie dla niej.A co do pani ktora przejdziec ciaze i odda dzidziusia to powodzenia w szukaniu:-D:-D:-D

Krzysio
nastawiaj stopki bo trzeba je wycalowac:-)

My bylysmy dzis na spacerku i po drodze wpadlysmy na kawke z moja kumpelka;-)bylo milutko nagadalysmy sie jak za dawnych czasow:-)

Witam dziewczyny:-)
Juz mam więcej wolnego bo jestem po chrzcinach i bieganina sie skończyła:-)
Grześ był marudny,bo byl spiący:tak::tak:Ale na początku bardzo głosno śpiewał:-DNie było tak zle:-)Kupiliśmy mu krzesełko do karmienia super jest:-)A siedzi w nim taki dumny jak jakiś król:-D:-D

(Zaczne od wczorajszych poljubilatow:)
Amelko, Krzysiu, Victorku,
(oraz dzisiejszych:)
Blaneczko, Jasiu i Michalku z okazji ukonczenia pol roku zyczymy Wam duzo zdrowka, szczescia i sloneczka kazdego dnia -zycza Grzes, Macius i "ciocia" Asia.:-)

Katrinm i jakie w koncu kupiliscie krzeselko do karmienia?

asiulinka kupiliśmy takie z 3 stopniową regulacją siedzenia,że może siedzieć i pół-leżeć,możesz regulować wysokość,blat jest zdejmowany,jest plastikowe,ma 2kółka z tyłu.Po złożeniu rzeczywiście nie zajmuje dużo miejsca.Nie pamiętam jaka firma:-DMi się podoba jest zielonkawo-kremowy:-)

reklama
asiulinka kupiliśmy takie z 3 stopniową regulacją siedzenia,że może siedzieć i pół-leżeć,możesz regulować wysokość,blat jest zdejmowany,jest plastikowe,ma 2kółka z tyłu.Po złożeniu rzeczywiście nie zajmuje dużo miejsca.Nie pamiętam jaka firma:-DMi się podoba jest zielonkawo-kremowy:-)
No to gratuluje zakupu.:-) Jak Grzes zareagowal na nowy mebelek?:confused: Teraz (jak go posadzisz) bedzie mial inny punkt widzenia -w koncu zacznie patrzec na wszystko z gory.;-):-D

Do góry