katrinm5
Fan(ka)
Nauczy sięMój z butli nie potrafi pić:-)My zcazynamy dawać małemu pokarmy stałe, ogólnie tragedia, mały nie umie jeść łyzeczką :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nauczy sięMój z butli nie potrafi pić:-)My zcazynamy dawać małemu pokarmy stałe, ogólnie tragedia, mały nie umie jeść łyzeczką :-)
Wow niezle mi idzieDzięki Marta nawet nie zauważyłam;-)katrinm,gratki z okazji 333 posta;-):-).
Witamy Nusia, jak w Polsce bylo? Maly zadowolony, rownierz zyczymy wszystkiego naj naj ;-) ;-)Witam lipcoweczki,
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie dlugo sie nie odzywalam, ale to dlatego ze bylam w PL.
Na wstepie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA WAS I DLA DZIECIACZKOW.
Jesli chodzi o posty, to dlugo zajmie mi zeby wszystkie z ostatnich 3tyg przeczytacprzeczytalam tylko pare ostatnich i widze ze opisujecie co Wasze maluchy juz potrafia, nono gratuluje postepow. Jesli chodzi o mojego synka, to musze sie pochwalic ze tuz przed swietami wyszedl mu pierwszy zabek, a zaraz po swietach drugi:-) Sam nie usiadzie ale jak go posadze to juz troche posiedzi nie przewraca sie tak szybko jak kiedys, jesli chodzi o raczkowanie...nie jest to jeszcze prawdziwe raczkowanie, poki co podnosi dupsko do gory przesuwa sie do przodu poprzez ruszanie nozkami i glowa, niewie jeszcze ze trzeba raczki przesunac, smiesznie to wyglada
I zaczal mowic "meme"
Cos boli mnie glowa, chyba za duzo sie objadlam czekolada
Ide juz spac, a od jutra zaczynam nadrabiac zaleglosci na BB;-)
Zycze spokojnej nocki,
dobranoc
Witaj Niusiu z powrotem. Oczywiscie, ze Cie pamietamy!Witam lipcoweczki,
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie dlugo sie nie odzywalam, ale to dlatego ze bylam w PL.
Na wstepie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA WAS I DLA DZIECIACZKOW.
Jesli chodzi o posty, to dlugo zajmie mi zeby wszystkie z ostatnich 3tyg przeczytacprzeczytalam tylko pare ostatnich i widze ze opisujecie co Wasze maluchy juz potrafia, nono gratuluje postepow. Jesli chodzi o mojego synka, to musze sie pochwalic ze tuz przed swietami wyszedl mu pierwszy zabek, a zaraz po swietach drugi:-) Sam nie usiadzie ale jak go posadze to juz troche posiedzi nie przewraca sie tak szybko jak kiedys, jesli chodzi o raczkowanie...nie jest to jeszcze prawdziwe raczkowanie, poki co podnosi dupsko do gory przesuwa sie do przodu poprzez ruszanie nozkami i glowa, niewie jeszcze ze trzeba raczki przesunac, smiesznie to wyglada
I zaczal mowic "meme"
Witam dziewczyny:-)
Coś kiepsko sie dzis czujęA przede mną jeszcze tyle pracy przed sobotą:-(Jak zwykle wszystko na mojej głowie i muszę sama robić bo mojemu mężowi ciągle cos wypadaA chrzciny już w sobote i jeszcze kolęda w piątek:-(
Mam dzis lenia normalnie