reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam lipcoweczki,
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie;) dlugo sie nie odzywalam, ale to dlatego ze bylam w PL.
Na wstepie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA WAS I DLA DZIECIACZKOW.
Jesli chodzi o posty, to dlugo zajmie mi zeby wszystkie z ostatnich 3tyg przeczytac;)przeczytalam tylko pare ostatnich i widze ze opisujecie co Wasze maluchy juz potrafia, nono gratuluje postepow. Jesli chodzi o mojego synka, to musze sie pochwalic ze tuz przed swietami wyszedl mu pierwszy zabek, a zaraz po swietach drugi:-) Sam nie usiadzie ale jak go posadze to juz troche posiedzi nie przewraca sie tak szybko jak kiedys, jesli chodzi o raczkowanie...nie jest to jeszcze prawdziwe raczkowanie, poki co podnosi dupsko do gory przesuwa sie do przodu poprzez ruszanie nozkami i glowa, niewie jeszcze ze trzeba raczki przesunac, smiesznie to wyglada:-D
I zaczal mowic "meme" :)
Cos boli mnie glowa, chyba za duzo sie objadlam czekolada:no:
Ide juz spac, a od jutra zaczynam nadrabiac zaleglosci na BB;-)

Zycze spokojnej nocki,
dobranoc

Witam lipcoweczki,
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie;) dlugo sie nie odzywalam, ale to dlatego ze bylam w PL.
Jesli chodzi o posty, to dlugo zajmie mi zeby wszystkie z ostatnich 3tyg przeczytac;)przeczytalam tylko pare ostatnich i widze ze opisujecie co Wasze maluchy juz potrafia, nono gratuluje postepow. Jesli chodzi o mojego synka, to musze sie pochwalic ze tuz przed swietami wyszedl mu pierwszy zabek, a zaraz po swietach drugi:-) Sam nie usiadzie ale jak go posadze to juz troche posiedzi nie przewraca sie tak szybko jak kiedys, jesli chodzi o raczkowanie...nie jest to jeszcze prawdziwe raczkowanie, poki co podnosi dupsko do gory przesuwa sie do przodu poprzez ruszanie nozkami i glowa, niewie jeszcze ze trzeba raczki przesunac, smiesznie to wyglada:-D
Cos boli mnie glowa, chyba za duzo sie objadlam czekolada:no:
Ide juz spac, a od jutra zaczynam nadrabiac zaleglosci na BB;-)

Zycze spokojnej nocki,
dobranoc
Witamy Nusia, jak w Polsce bylo? Maly zadowolony, rownierz zyczymy wszystkiego naj naj ;-) ;-)
Gratuluje perelek w busce , ;-)i nowego slowka:-D

uciekam juz spac zeganm was kochane do jutra pappa

Witam lipcoweczki,
Witaj Niusiu z powrotem. Oczywiscie, ze Cie pamietamy!:tak:
Jak bylo w PL? Mam nadzieje, ze wypoczelas.
Dzieki za zyczonka i Tobie rowniez zycze wszystkiego naj w nowym roku.:-) Gratuluje "perelek" i postepow Victorka.:tak::-)

Witam dziewczyny:-)
Coś kiepsko sie dzis czuję:baffled:A przede mną jeszcze tyle pracy przed sobotą:-(Jak zwykle wszystko na mojej głowie i muszę sama robić bo mojemu mężowi ciągle cos wypada:wściekła/y:A chrzciny już w sobote i jeszcze kolęda w piątek:-(
Mam dzis lenia normalnie:szok:Dobrze że Grześ dziś jest na razie spokojny:tak:
Trochę ponarzekałam...

Witam dziewczyny:-)
Coś kiepsko sie dzis czuję:baffled:A przede mną jeszcze tyle pracy przed sobotą:-(Jak zwykle wszystko na mojej głowie i muszę sama robić bo mojemu mężowi ciągle cos wypada:wściekła/y:A chrzciny już w sobote i jeszcze kolęda w piątek:-(
Mam dzis lenia normalnie:szok:

Wiem jak to jest i współczuję bo tak jest najgorzej...

reklama
No prawie się uporalam ze wszystkim:-)Jutro jeszcze odkurzę i podłogi umyję.Mały jak włączę odkurzacz to płacxze boi się:baffled:Więc jutro to zrobie jak mąż będzie.
Myślałam że nie dam rady ale zle nie jest;-)
Dziewczyny dzięki za wsparcie duchowe:-):-)

Do góry