reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Mamusi i dzieciaczków.

Saratonie no efekt u nas jest taki że mała puźniej dostaje mleko bo porcjii nam nie starczało na cały dzień i nie wiedziałam co dawać do jedzenia. Wcześniej jadła 3 razy w nocy teraz je dwa. Je o 22 potem o 4lub 5lub 6 zależy jak jest zmęczona następnie o 8lub9 a wstaje o 10, zapomniałam napisać że chodzi spać o 23. Za to w dzień je co trzy godziny jak w zegarku prubuje przeyrzymywać już od dawna 30 minut chociaż dłużej, ale nie chętnie moja Bestyjka współpracuje:-p
Pozdrawiam

reklama
Przyszedł kojec dla małego,fotki zrobiłam ale mam problem ze zgraniem,bo kombajn coś nie łączy,wrzucę za rok:-D.
Do Siego Roku 2008 dla wszyskich BBmamuś,BBtatusiów i BBdzidziusiów.
My zmykamy na Sylwka u Mietka:tak::-D.

Drogie Lipcóweczki,

życzę Wam i Rodzinkom wszystkiego dobrego na Nowy Rok 2008, oby żyło się lepiej :-) Udanej zabawy gdziekolwiek będziecie spędzać sylwestra i szampańskich nastrojów jak najczęściej !!!!

Bużka

Cześć Dziewczyny!
My jeszcze u mamy;-)Sylwestra spędzimy w domku za to z okna mamy widok na rynek w Krakowie więc będziemy oglądać ognie sztuczne:-)
Karolina ostatnio w nocy wcale nie chce spać:wściekła/y: w dzień śpi może w sumie ze 2 godziny za to w nocy budzi się co jakąś godzinę i chce jeść. Ja już mam dość. Ale chyba ząbki ją męczą. Niby jeszcze ich nie ma ale czuć dolną 3:szok:Mam nadzieję że niedługo zacznie sypiać normalnie. Marzę o przespaniu chociaż 3 godzin
Życzę wszystkim SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU

Cześć Dziewczyny!
My jeszcze u mamy;-)Sylwestra spędzimy w domku za to z okna mamy widok na rynek w Krakowie więc będziemy oglądać ognie sztuczne:-)
Karolina ostatnio w nocy wcale nie chce spać:wściekła/y: w dzień śpi może w sumie ze 2 godziny za to w nocy budzi się co jakąś godzinę i chce jeść. Ja już mam dość. Ale chyba ząbki ją męczą. Niby jeszcze ich nie ma ale czuć dolną 3:szok:Mam nadzieję że niedługo zacznie sypiać normalnie. Marzę o przespaniu chociaż 3 godzin
Życzę wszystkim SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU
Aga pocieszę Cię bo mój Grześ śpi tak samo jak Twoja Karolina:tak:

Witajcie!
Wszystkiego dobrego na kazdy dzien Nowego 2008 Roku -oby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego.
swieta_191.gif

Witam witam:-)
Marta ale chyba dobrze się bawiłaś?
Tak to różnie bywa z odsypianiem imprez:-)Moje dziecko nie spało do 23:-)Towarzyszyło mamusi a pózniej padło:-DObudziło się chwilę po 24 jak strzelali pod oknem bo na parterze mieszkam:-(

reklama
Do góry