Hmmm....a co jee?? i jak duzo?? Ja mysle ze moze podawaj jej wiecej plynow , u nas pomaga herbatka ziolowa , koperkowa, sa tez w aptece takie o nazwie plantex u nas , bardzo szybko skutkowaly albo podawaj deserki owocowe;-) tez u Nas dzialaja masuj brzuszek okreznymi ruchami w strone zegara...u nas teraz jest problem ze spaniem:-(ok uciekam mala sie budzi pozdrawiamDzisiaj byliśmy do szczepienia,małą prawie nie płakała. Ale mam do Was pytanie. Karolinka od jakiegoś czasu strasznie męczy się z kupkami. Mówiłam o tym lekarce to kazała dawać małej czopki glicerynowe chciałam żeby mi przepisałą syropek ale powiedziała że mam dawać czopki. Ja już normalnie nie wiem co robić. Malutka robi kupę raz na tydzień i męczy się przy tym strasznie. Raz próbowałam z czopkiem, ale kupy po nim nie byłoMacie może jakieś pomysły co zrobić?
Pozdrawiam
reklama
Aga1983
Fanka BB :)
Karolinka je słoiczek zupki, pół banana,no i cycuś. Niestety z owoców je tylko banana. Jaabłko jak tylko poczuje od razu wypluwa a ze jest prawie w kazdym deserku to nimi pluje. Z piciem też nam kiepsko idzie wypija za cały dzień ok 50ml i więcej nie ma szans jej wmusić. Normalnie masakra.
A ja dzisiaj się wyspałam bo mała budziła się na jedzenie tylko co 2 godziny:-)
A ja dzisiaj się wyspałam bo mała budziła się na jedzenie tylko co 2 godziny:-)
katrinm5
Fan(ka)
Aga dużo też zależy od tego co Ty jesz...bo karmisz mała też piersią.U mnie te czopki nie sprawdziły się-Grześ gazy po nich wypuszczał tylko.Spróbuj Plantexu tak jak radzi Buziaczek.Nam pomógł.No i jabłka,ale Twoje malenstwo nie toleruje ich:-(Aaa i jeszcze deserek z moreli -po nim Grześ robi niezłe kupy
Mój Grzes też więcej nie wypija niż 50ml bo więcej nie potrzebuje jak ciagnie cyca
Mój Grzes też więcej nie wypija niż 50ml bo więcej nie potrzebuje jak ciagnie cyca
Hej dziewczyny,
Ja na kupkę mogę polecic morele i brzoskwinie są super. Igorek po tych deserkach zawsze się załatwia.
Wszem i wobec oświadczam że moje dziecko dzisiaj kończy pół roczku!!!!!! Jest to już poważny chłopeczek no bo poważny wiek:-)
Sto lat dla wszystkich półroczniaków!!!!
Ja na kupkę mogę polecic morele i brzoskwinie są super. Igorek po tych deserkach zawsze się załatwia.
Wszem i wobec oświadczam że moje dziecko dzisiaj kończy pół roczku!!!!!! Jest to już poważny chłopeczek no bo poważny wiek:-)
katrinm5
Fan(ka)
Hej dziewczyny
,
Wszystkiego naj naj najlepszego dla Igorka:-)Niech zdrowo rośnie:-)
Wielkie dzięki od Igorka, Który własnie się ululał i to wobraźcie sobie na łóżku ze mną.
Moje dziecko jest na etapie takim ze musi byc ktos w pokoju jak on zasypia a najlepiej jak ja przy nim leze a on dotyka mojej twarzy rączkami. Co miesiąc to inaczej to zasypianie wygląda czy u Was tez tak jest?
Moje dziecko jest na etapie takim ze musi byc ktos w pokoju jak on zasypia a najlepiej jak ja przy nim leze a on dotyka mojej twarzy rączkami. Co miesiąc to inaczej to zasypianie wygląda czy u Was tez tak jest?
katrinm5
Fan(ka)
U mnie też jest różnieDostanie kaszke potem cycusia jak leży przy mnie.Zasypiai śpi 30 minut,pozniej sie budzi do odbicia dopiero i jest lulany w wózkuŚpi 3 godziny,potem cycuś i łóżeczko.A nad ranem nasze łóżko.Ciągle coś nowegoWielkie dzięki od Igorka, Który własnie się ululał i to wobraźcie sobie na łóżku ze mną.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
dawno byłaś Emi.dzięki za życzonka i wzajemnie:-).
Aga,z syropków mogę polecic Lactulosum(bez recepty) i Debridat(nie wiem czy na czy bez recepty,my kupujemy z receptą).Dobre są też NATURALNIE PROSTE ŚLIWKI SUSZONE Gerbera.Soczki próbuj rozcieńczac pól na pół z wodą,może są dla małej za słodkie.
Julek sam siedzi i jak mnie zobaczy to MMA-MMA.Zmykam,bo stary się piekli.
Aga,z syropków mogę polecic Lactulosum(bez recepty) i Debridat(nie wiem czy na czy bez recepty,my kupujemy z receptą).Dobre są też NATURALNIE PROSTE ŚLIWKI SUSZONE Gerbera.Soczki próbuj rozcieńczac pól na pół z wodą,może są dla małej za słodkie.
Julek sam siedzi i jak mnie zobaczy to MMA-MMA.Zmykam,bo stary się piekli.