reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Siemka Vampirku!!! ;P

hola!
U dzieci tak jest,że czasem mają wzmożony apetyt a to podobno dlatego,że w tym okresie potrzbują tego by rosnąć.Moja Lu czasem też wcina nawet całymi dniami(tak mi się wydaje,chociaż dawno jej się to nie trafiło!).Ale wiem,że musi tak samo jak te nocne budzenia na papu. W końcu pokarmisko jest wtedy bardziej tłuste!
Ja nadal z małą walczę w kwestii butelkowej. Siostra mojego mężusia powiedziała żebym zastosowała butlę o większej przepływości,co by się małej lepiej ssało(bo i cyculos czasem nawet ją "zalewa") więc może się coś uda..?! Smoka nadal niet.Chyba,że przez sen jej wsadziłam to było git,ale jak tylko się zudbziła..:
"a fe! ten smok!".
A dziś jak jej go podawałam to się nim bawiła: oblizywała i takie tam.Ale z ssania nici.
Gagatkowe to Maleństwo!:tak:

reklama
Buziaczku bylam na Twoim blogu, zostawilam komentarz ale nie wiem dlaczego go nie widac? Wydaje mi sie ze Blania podobna do Ciebie, po zdjeciach widac ze jestes b.mloda mama, aczkolwiek moge sie mylic;)
:-) wygladam mlodo ale nie czuje sie mlodo:-D:-D he he
Jestem mloda Mamusia, i jestem z tego powodu bardzo dumna i szczesliwa.:tak:
Wiek i wyglad nie zawsze decyduje o wszystkim .

pozdrawiam , a to zle??:szok:

Witaj Vampirku i gratuluje dzidziusia

Mia jak nie chce smoka to nie dawaj moja Laura nie wie co to smoczek

...a tera dziendoberek...
Laura zasnela dzis nie ma apetytu wiec czekam az wstanie i na spacerek wynocha,posprzatane wiec moge sopbie pochodzic troszke z wozkiem.
Buziaczku to dobrze:tak:
Nusia z ta waga to nie przesadzaj:-D

hejka Mamusie!
To dobrze ze dobrze..:tak::-D
Jak sie macie jak zdroweczka? Jak rosna dzieciaczki? grzczne?:-D

U Nas dobrze chodze na college, jestem bardzo zadowolona, (cos dla Siebie):laugh2:po za tym od 3 dni czuje sie nie najlepiej :no::-(jakies chorubsko sie przpaletalo i zamieszkalo we Mnie.. i boje sie zeby Blania Mi nie chorowala tylko. Wczoraj wieczorem to juz czulam jak sie rozpadam..:szok::sorry2:z nosa leci gardlo boli i swedzi, zmeczona i oslabiona..chrypa i bol miesni chyba to grypa :szok::szok::angry::-(

Dzis jak wrocilam z collegu zauwazylam ze juz Blania jakas gramosna, placzaca i w nosku ciagle cos zalega...podalaim jej calpol i butle to pospala troszke.:confused::sorry2: ale ciagle slysze jak w nosku cos chrapocze , i jest wielki placz jak wyciagamy katarek ...:-:)-(i nie da sobie. strasznie sie martwie o Nia :(( zeby sie nie meczyla ..:-(bidulka :((
po za tym zauwazylam ze od rana dzis lazwi jej oczko lewe, przemywalam woda przegotowana ale nie widze rezultatu jak narazie :sorry2::no::-(
czy moge jej przemyc rumiankiem lub szalwia??jakmyslicie??:confused::confused::eek: czy tylko woda??

Po za tym zauwazylam tez ze po nowym mleczku modyfikowanym Blania ma taka twrdsza kupke, jakby ''wysuszona''zbita nie jest taka rzadka jak ja ja karmilam piersia (tylko) i jest troszke innego odcienia ..to normalne? chyba nie? :sorry2: kupka powinna byc nadal rzadka? to mam zmienic mleko? jak myslicie? bede ja obserwowac ...:baffled::confused::sorry2: pozdrawiam

Mamuski co myslicie o locie samolotem z trzymiesiecznym bobasem?
Gdzies czytalam artykul, ze jesli nie ma takiej potrzeby to zeby nie latac samolotem z dzieckiem ponizej 6 miesiaca zycia?
Co o tym myslicie? Slyszalyscie cos na ten temat?

reklama
Do góry