Mia, a butelkę kto podaje Twojej Lulci? Ty? Moja Łucja długo nie chciała jeść z butli jeśli ja ją podawałam (np. lekarstwa). Ale wystarczyło, że butlę przejął Mariusz i od tatusia od razu pociągnęła (akurat z mlekiem, ale leki też), bo wiedziała, że u niego na cyca nie ma co liczyć Teraz już i ode mnie czasem chwyci butlę (jakiś ohydny bananowy Floridral jej podaję, ale wypija).
reklama
vampirek80
mamusia Maciusia:)
Cześć Dziewczynki:-)jestem tu pierwszy raz i chciałam się przywitaćMamusią zostałam pierwszego lipca mojego kochanego skarba Maciusia
zebrra
Potrójna mama :)
Witaj vampirku napisz nam cos o sobie, skąd jestes, ile masz lat...
vampirek80- witam , pisz wiecej o sobie i udzielaj sie jak najwiecej.:-)
pozdrawiam wpadne pozniej do Was ide zjesc sniadanko...
pozdrawiam wpadne pozniej do Was ide zjesc sniadanko...
klad20
Zaangażowana w BB
mój synuś bez problemu ciągnie i butle jak trzeba i smoka wcześniej jak go odkładałam do łóżeczka to od razu sie budził ale bałam sie dawać smoka bo myślałam ze nie będzie chciał cycka ale tylko jak mu go dałam to wogle inne dziecko teraz to potrafi sam sobie zasnąć w łóżeczku i jest o wiele spokojniejszy.
mój synek 5 dni po urodzeniu
mój synek 5 dni po urodzeniu
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Witaj Vampirku
vampirek80
jestem z Warszawy,mam 27 lat:-)kochanego meżai cuuuudownego synusia.Chciałabym jak najczęściej do was zaglądac ale niestety zawsze kiedy usiąde do kompa to mój Skarb zaczyna dawac znać o sobie!!!teraz mam chwilke dla siebie bo bidulek poszedł w koncu spac.zostal dzisiaj na 30 min sam na sam z tatusiem ale zrobił taką awanture że jak wróciłam to miał całe policzki mokre od płaczu:-(ale jak tylko przytulił się do cycusia to troszke postekał i usnał.Mam do was pytanie ;czy wasze dzieciaczki tez musza miec koniecznie smoka żeby usnac?bo Maciek musi coś koniecznie ssac najlepiej monia!
vampirek80
Narazie zmykam bo już jest pozno a jutro rano jedziemy do rehabilitantki(neurolog kazał),pokaże kilka ćwiczen zeby synuś sie lepiej rozwijalbo niestety wymęczył sie zanim przyszedł na świat:-(Papatki;-)
reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Vampirek moj Victor jak juz skonczy jesc to ssie sobie jeszcze chwile cycunia od tak i zasypia sam, czasem w ciagu dnia gdy jest marudny i nie moze sam zasnac to bujam go w lezaczku, ale jednak najczesciej zasypia przy cycku. Smoka nie toleruje.
Dziewczyny jak jest z Waszymi pociechami? Co ile jedza? Vic jadl co dwie godziny a teraz zdarza mu sie ze i co godzine chce? Czy to oby nie za czesto? Co o tym myslicie?
Buziaczku bylam na Twoim blogu, zostawilam komentarz ale nie wiem dlaczego go nie widac? Wydaje mi sie ze Blania podobna do Ciebie, po zdjeciach widac ze jestes b.mloda mama, aczkolwiek moge sie mylic
Wczoraj tesciowka wyjechala, wiec znow wiekszosc czasu spedzam sama z niuniem. Troche pogotowala pysznosci i pozamrazala wiec na jakis czas starczy i nie bede musiala stac przy garach;-) ciasta piekla hmm pychotka, ale z drugiej strony to dobrze ze pojechala bo jak bym tak jadla to ciezko byloby wejsc na wage
Synek wkoncu zasnal wiec i ja zmykam.
Dobrej nocki
Dziewczyny jak jest z Waszymi pociechami? Co ile jedza? Vic jadl co dwie godziny a teraz zdarza mu sie ze i co godzine chce? Czy to oby nie za czesto? Co o tym myslicie?
Buziaczku bylam na Twoim blogu, zostawilam komentarz ale nie wiem dlaczego go nie widac? Wydaje mi sie ze Blania podobna do Ciebie, po zdjeciach widac ze jestes b.mloda mama, aczkolwiek moge sie mylic
Wczoraj tesciowka wyjechala, wiec znow wiekszosc czasu spedzam sama z niuniem. Troche pogotowala pysznosci i pozamrazala wiec na jakis czas starczy i nie bede musiala stac przy garach;-) ciasta piekla hmm pychotka, ale z drugiej strony to dobrze ze pojechala bo jak bym tak jadla to ciezko byloby wejsc na wage
Synek wkoncu zasnal wiec i ja zmykam.
Dobrej nocki