reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamusie 2010

Wreszcie usnęła...dziś przeszła samą siebie...marudzenie...płacz...ani jeść, ani spać, ani nic...
to te ząbki:-(dałam dziś czopek paracetamolu-może pomógł, a może już tak zmęczona była, że zjadła cyca i usnęła...

ok. 16 spadam do koleżanki.idę sama bo chcę odsapnąć, a po drugie co tu dużo gadać-choć ma małe dziecko, to z porządkiem u niej zawsze było na bakier, a nie chcę, żeby moja pełzająca Zu wycierała te wszystkie włosy psa i kurz z podłogi...
No nic na to nie poradzę, że ja lubię porządek. Jej dziecko to nawet w pieluszce ma włosy psa...

Wczoraj miałam "poważną rozmowę" z M na temat tego, że o związek trzeba dbać...
Bo jemu się wydaje, że jak się nie kłócimy to wszystko gra...
Zapomniał, że o żonę trzeba zabiegać...

i zwala wszystko na Zu...a ja chyba bardziej zmęczona być powinnam...
Choć przyznam się, że czasem chcę, żeby wszystko było po staremu-bez dziecka,więcej czasu dla siebie, itp.
a z drugiej strony wiadomo-bardzo kocham moją ZU!:-)

reklama
To może jak już tak długo tu jesteście to poczułyście się dobrze i macie chęć pisać na głównym - w każdym razie byłoby bardzo miło

Hehe:-)Ty to masz nosa Kropa!pewnie, że podczytujemy...No nie wiem, kusząca propozycja, ale...
nie wiem, czy niektórym dziewczynom nie będzie przeszkadzać, że się na wątek wpraszamy?może zrób wywiad środowiskowy, co i jak?;-)
i trochę mnie przeraża, że nie ogarnę tych wszystkich postów...i ktoś może się poczuć pominięty, że ja nie zorientowana w jego sytuacji...

tak szczerze, to na tym forum to we 4 piszemy:ja,eijf, sasanka i Skrzat...a na listę wpisało się nas troszkę więcej...
Może jednak sasanka-warto przemyśleć to forum główne?
ja też mogę i tu i tam...

"osiołkowi w żłoby dano...":-D

Wiesz, znając stare lipcówki naprawdę nie sądzę, zeby którejś to przeszkadzało, wręcz przeciwnie - sporo dziewczyn poszło już do pracy, więc postów dużo mniej. Po co dwa fora z trzema postami dziennie, jak może być jedno z sześcioma ;) Zresztą piszecie na innych wątkach, i jakoś nie zauważyłam niechęci ze strony innych dziewczyn. No i trochę mi przykro, że myślisz źle o dziewczynach, one naprawde są miłe... Zresztą przeniesienie na główny zaproponowała też tiffi, która pisze tylko na Lipcówkach :)

mnie jest obojetnie dziewczyny.ja tam moge na glownym pisac szczegolnie ze jak mowi kropa,i tak wtracamy swoje 3 grosze na innych watkach.z tym ze nie znam za bardzo dziewczyn z glownego.kiedys podczytywalam ale to dawno bylo.
nie wiem czy da sie wkrecic,czy nie bedzie za duzo itd.mialam kiedys z dziewczynami spiecie ale pamietliwa nie jestem:)
w kazdym razie dajcie znac co robimy.

ja to dzis taki zakrecony dzien mam.ciagle tylko latam,tzn jezdze i czasu mi brakuje.
rano uzeralam sie z kobieta mailowo ktora przywlaszczyla sobie moja kase i oddac nie chciala...
potem skoczylam do miasta a ze nie zalatwilam wszystkiego to jak moj wrocil pojechalam jeszcze raz.glownie ciuchy wymieniac dla malej.(znalazlam przy okazji plaszczyk w zarze i wzielam na probe bo nigdy jej jeszcze tam nie kupowalam i nie wiem jak rozmiarowo wypada).poza tym kosmetyki mi sie na hura pokonczyly,zarcie musialam kupic,zelazko bo koty rozwalily.
pfff teraz padam na kanape

sasanka-myslalam ze bee mi sie nie podoba ale dzis widzialam i jednak fajny jest.waziutki,zwrotny...tylko nie sadze ze moj by reflektowal na kupno drugiego buga...musze go wymacac w sklepie i tego mclarena tez.kiedys przy okazji

reklama
sasanka-ja przyznam ze swoj wozek wybralam glownie dlatego ze mi sie podobal ale nie ma dnia bym nie byla z niego zadowolona.byc moze tak samo fajnie jezdzi bee ale jak mowilam moj mnie wysmieje jak mu powiem...szczegolnie ze chce tylko raz na jakis czas spacerowke uzywac.no i z zabraniem na rower bylby chyba problem.
kurcze ja tam nie mialam probloemow z pampersami.uzywalam chyba kazdy rodzaj.jutro chyba dla porownania otworze te active fit.powiem ci ze jak zakladam ten nocny po 19 tak zmieniam dopiero ok 9 i fakt,ciezki jest ale nic nie cieknie.(w ciagu dnia zmieniam oczywiscie czesto ale w nocy mi sie nie chce:))

Do góry