reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamusie 2010

reklama
joaszka-zaglosowalam i jesli mozna kilka razy to poglosuje.dobrze ze bez wypelniania i rejestracji bo potem dziadostwo na skrzynke przychodzi.powodzenia.sama biore udzial w konkursie (dawno tam nie zgaldalam wiec nie wiem co sie dzieje) i troche to irytujace...

ciesze sie ze spalysmy wczoraj w domku.mala padla wieczorem u znajomej i spala tak gleboko ze nie mozna jej bylo dobudzic.zaswiecilismy swiatlo,gladzilismy po policzku,gadalismy nad nia a ona nic.znajoma nawet proponowala by zostac jeszcze noc ale juz chcialam sie wyspac w swoim lozu.mala w koncu dobudzilismy.

dzis pobudka ok 10.uwielbiam sie tak wyspac.

za oknem slonce wiec mam nadzieje isc pozniej na spacer:)

dziewczyny jakie w koncu pampersy zachwalalyscie najbardziej?sprobuje i zobacze czy zauwazam roznice

eijf-dziękujemy za głosik:-)

Ja już pisałam-dla mnie pampers premium care (białe w PL) są nr 1, na 2 m-cu pampers activ baby (niebieskie w PL):-)dziewczyny różnie pisały o białych...
Ale jak widać, każdemu co innego pasuje.

Sasanka się obkupiła, ale nie pisała czy podpasowały...

joaszka- chcialam zaglosowac jeszcze raz ale wyswietla sie ze moj glos zostal uznany czyli chyba tylko raz mozna (sprobuje jeszcze z telefonu) co jest logiczne bo inaczej jak komus zalezy i ma czas to caly dzien moglby tak klikac:)

ja wyszlam na spacer.zrobilam rundke ale zmylilo mnie slonce bo wcale cieplo nie jest a co to za atrakcja lazic po zimnie?ja tam nie lubie marznac.
ide cos zjesc i byle do wieczora...

to mam przechlapane...Małej wyrzynają się kolejne 2 zęby. to już 6 ich będzie...i jęczy, płacze, ślini się na potęgę...
Mam paracetamol w czopkach, ale się wstrzymuję, bo to jeszcze nie takie straszne marudzenie, ale widać, że ją to męczy.od 2 nocy też niespokojnie śpi..
ratujemy się na razie żelikiem na dziąsełka

joaszka-no to szybciej spokoj bedzie.u nas nawet jednego jeszcze nie ma wiec wszystko przede mna.swoja droga to skad wiesz ze to zeby?

eijf-wiem, bo widać-już się przebiły -2 dolne "wystają" już całe, a 4 kolejne to widać jak białe kropeczki...no i czuć jak palcem przejadę...Wczoraj mnie natknęło,żeby latarką zaświecić, co tam się pozmieniało, bo od 3 dni dziecka nie poznaję...

Skrzat-ładne ubranka:-)
.
a tak w ogóle-Dzień Dobry:-)

niedługo przyjdzie teściówka, a ja do sądu sunę po zaświadczenie o niekaralności, do pracy potrzebne. i 50 znów pójdzie w cholerę..

skrzat,joaszka-mnie obojetne kiedy mala zeby dostanie (choc mam nadzieje ze nie tak pozno jak tato i w wieku 14 mc..) ale jedyne czego zaluje to to ze nie stanie sie pewnie przed tym zanim do pracy wroce...w sumie ona ma etapy ze budzi sie w nocy z krzykiem (miala takich pare dni),teraz znow spi spokojnie (nawet ja juz o 23 przestalam karmic.przewaznie przed 20 ostatni raz i potem 6-7).dlatego trudno przewidziec kiedy te pobudki beda zwiazane z zebami a trudno dawac paracetamol za kazdym razem jak sie budzi

skrzat-ale zakup ci sie udalo zrobic:) rzeczywiscie ludzie za niewielkie pieniadez tyle rzeczy sprzedaja.szok!lubie polaczenie szarego z rozowym.fanem kitty nie jestem wprawdzieale koszulka tez ladna.taka swieza

W tym tyg malo planow.raz pewnie skocze z mala do miasta (zobacze kiedy bedzie mi sie chcialo.moze dzis albo jutro?)
w Pt mamy znajomych na kolacji bo moj i jego brat maja urodziny wiec sobie posiedzimy.
Moj mial sobie taki prezent wybrac ale znowu zaczal mnie przekonywac ze on naprawde nic nie chce,ze nie dba o takie rzeczy i zebym po prostu cos malej kupila to bedzie szczesliwy.nie moge z tym facetem.jemu naprawde nic nie potrzebne.

À w ogole to zelazko musze kupic bo stalo wczoraj na desce.koty zaczely sie gonic,stracily i cos sie oblamalo.nie wiem,moze mozna uzywac ale nie chce ryzykowac.w takich momentach dre sie na nie ze do azylu oddam bo jak nie glosnik to zelazko

reklama
oj myslalam ze cos poczytam po powrocie bo
wypuscilam sie w miasto i jak zwykle obkupilam mala tak ze kompletnie zapomnialam o kosmetykach ktore mi sie pokonczyly...
troche na nia wydalam i chyba na razie powinnam dac sobie spokoj z kompletowaniem garderoby bo wiosna nawet sie nie zaczela...
w mexxie tunike i getry wzielam,w "lief" koszulke,spodnice i....kolejne buty.(corka oficjalnie ma wiecej niz matka)buty sa takie jakie kupilam jej ostatnio ale w innych kolorach i nie moglam sie oprzec.nawet w h&m cos znalazlam choc ogolnie nie przepadam ale wzielam tez caly komplet bo bluzeczke ze sweterkiem i getrrami.poza tym pizamy,sliniaki,4 paki pampersow(active fit tym razem.nie pamietam jak sie prezentowaly w waszym rankingu pampersow? i takie tam.
dla siebie tylko wypatrzylam balerinki ale mierzylam na szybko i po prostu musze tam w tygodniu wrocic.zawsze mialam rozmiar 39 ale albo mi sie noga po ciazy wydluzyla albo rozmiar sie nie zgadza bo 39 za ciasne byly...
na koniec zatankowalam (takie "niewidoczne" wydawanie kasy najbardziej mnie boli)
corka nakarmiona w pare minut bo wyglodzona
no a teraz spadam w gary

Ostatnia edycja:
Do góry