Hej dziewczyny,
Ale natworzyłyscie przeleciałam szybko, ale nie wiem ile z tego zapmietałam!
U nas dni miajaj tak szybko, ze nie wiem kiedy...a ja jeszcze mam zajecia na podypmlowowych w ten weekend, kurde nie wiem kto wymysla terminy zjazdow na 4 dni przed wigilia i jeszcze zaliczenia;P
Jeszcze prezenty dla rodzinki kupic trzeba, ale wiekszosc w necie zamowiona, w pon jakies ostatnie niedobitki
jestem ciekawa kalendarzy ze zdjeciami malej! Dla Basienki mamy piramide z kolek FP i aktywne klocki FP! Puki mozna to na niej trzeba oszczedzac, bo za rok juz sie upomni o swoje!
Co do wozkow to ja jestem przerazona spaceowka na malych kolach, a jakby jeszcze miala byc 3-kolowa to masakra. Kiedys odprowadzalam kumpele do przedszkola i ona ma maclarena masakra tym sie po chodnikowych dziurach jezdzic nie da, nie dalabym za zlotowki, a co dopiero kilkaset zlotych...ja mam teraz Roana Kortinę i super pompowana kola to jest to
Mala moja w gondoli puki co, ona na spacerach spi zazwyczaj
Puki sama nie zacznie siedziediec to na pewno jej do spacerowki nie przesadze, bo do spacerowki to tylko dziecko siedzace i to stabilnie sie nadaje..
co do nietrafionych zakupow to ja poza kilkoma ciuszkami, ktore kupilam na wyrost i zle obliczylam pore roku nie mam. Ale tez kupowalam raczej wszytko racjonalnie i bez przesadyzmu
Wiec raczej jestem zadowolona
A sukienki i jeansy mala nosi jak do znajomych idziemy lub ktos przychodzi
oki zmykam, postaram sie wpadac czesciej ale wiadomo jak to przed swietami jest