reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

Ewa -Jasio to sliczny chlopaczek.:tak:
Agnes -Igorek tez super facet.:-) Taki maly elegant. A moj Grzesio jak zasypia obraca glowke w lewa strone.
Agaa -Amelka przecudna. Mnie najbardziej podoba sie to drugie zdjecie -taka fajnusia lysa.;-):-D

reklama
Dzieki dziewczyny Wasze Kociaki sa tez przecudne:-D:tak:
Bozeeee dlaczego ten czas tak leci....niedługo Amelka przyjdzie i spyta sie czy moze isc na disco:shocked2:;-):-).Moj mąż niedawno stwierdził,ze nie odda Jej żadnemu facetowi:cool2:
A ten sweterek na ostatnim zdjeciu to Amela dostała go od cioci,za to mama bardzo duzo dla Niej szyje...czapeczki,bluzeczki,spioszki itd.

Igorek i Jasio są przesłodcy, . Na drugiej fotce Jasio pewnie czeka na kąpiel w łazience na pralce? My też tak oporządzamy Krzysia :-).
A Igorek "rozwalił" się na kanapie i cała jest jego :-D:-D:-D ładna podusia ta obok Igorka. AgnesBest czy Twoja zupka zasmakowała synusiowi? Ja jeszcze smam swojemu nie przygotowałam ale też mnie korci,że by coś samej upichcić.
podusia już wprowadza świąteczny nastrój w domku ;-) a wiesz, ze chyba nawet bardziej mu smakowala niż słoiczkowa :-) ja po prostu zostawiłam marchewkę z zupy wiec zupelnie przy okazji zmajstrowałam mu posiłek :tak:

my tez już w łazience kąpiemy juniora bo dywan w pokoju mógłby nie przeżyć potopu co drugi dzień :-D

Ale te nasze dzieciaczki rosną, a i coraz śliczniejsze są. Ja Często oglądam zdjęcia Milenki i podziwiam zmiany.:-)

Laura podczas zabawy

6ofe98z.jpg

reklama
Do góry