reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

A oto Grzes przebrany za Mikolaja.;-):-D
Blanka ma taki sam pajacyk:-):-p:-p
A to mój Krzychu, po jedzeniu w foteliku samochodowym, w swoim łóżeczku i jak się śmieje do pluszowego słonika.
Uuuuu jestem pod wrazeniem ale Krzysio urosl , dawno go nie widzialam ...duzy z Niego chlopaczek ;-):-) I tez nie ma tak duzo wloskow :-p

a Tu Blaneczka jak dzis zasnela .:cool2:..ale obudzila sie za chwilke i szarzuje :dry::dry:

reklama
Nie tu nie chodzi o rozmiar...jak klikam zarzadzaj załacznikami to wogole nic sie nie dzieje.
Ale zgłosiłam juz ten problem do moderatora...zobaczymy

Nie tu nie chodzi o rozmiar...jak klikam zarzadzaj załacznikami to wogole nic sie nie dzieje.
Ale zgłosiłam juz ten problem do moderatora...zobaczymy
spróbuj przez ten program

ImageShack® - Hosting

najpierw"przeglądaj" wybierasz zdjęcie,potem host it zatwierdzasz i drugi link z kilku które wyskoczą wklejasz już na bb;-);-)

a to mój Jasio

dzieci potrafią zasypiać w różnych pozycjach hihi
załączam fotki z wczoraj i dziś ...
elegancik na kanapie
atak żółwia
moja zupka własnej roboty :-)
śpioszek - uwielbia trzymać się ochraniacza w łóżeczku :tak:

Załączniki

• SP_A0139.jpg
    SP_A0139.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 31
  • SP_A0141.jpg
    SP_A0141.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 29
  • SP_A0145.jpg
    SP_A0145.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 33
  • SP_A0143.jpg
    SP_A0143.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 31
Udało sie :-D super,Ewo-27 -wielkie dzieki za pomoc:-) nawet nie wiedziałam ze mozna jeszcze inną metodą wklejać zdjecia.pozdrawiam

To najświeższe zdjecia Ameli :-)

reklama
Igorek i Jasio są przesłodcy, . Na drugiej fotce Jasio pewnie czeka na kąpiel w łazience na pralce? My też tak oporządzamy Krzysia :-).
A Igorek "rozwalił" się na kanapie i cała jest jego :-D:-D:-D ładna podusia ta obok Igorka. AgnesBest czy Twoja zupka zasmakowała synusiowi? Ja jeszcze smam swojemu nie przygotowałam ale też mnie korci,że by coś samej upichcić.

agaa321 Amelka ma śliczne oczka:tak:. A co to za piękny sweterek na trzecim zdjęciu, czyżby robiony przez babcię?

Do góry