reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Aga śliczną masz córcie:tak:ale jestem w szoku:szok: ona naprawde stoi.Ja chyba nie miałabym tyle odwagi,bez urazy ale chyba za wczesnie na takie ćwiczenia...

A Moja Blaneczka sama sie rwie do siadania a jak juz siadzie to chce na nogi , i pozwalam jej na 2 sekundki , ona sama chce a ja jej do niczego nie zmuszam,wiec jej nie robie krzywdy tak samo skacze jak sprezynka gdy poczuje podloze i na nogach wyprostowanych, potrafi przykucac :tak: ale silne te dzieciaczki :szok: niee?
hehe sliczna Karolinka :)

Cześć Dziewczyny. Ja tylko napiszę że Karolimki tak nie stawiam na pól dnia żeby stała. Po prostu jak tylko się ją weżmie za ręce ona od razu staje na nogach. Sama. Zdjęcie udało się zrobić bo byliśmy na to przygotowani. Zaraz potem malutka usiadła. Mnie się wydaje że jak dziecko samo coś robi to mu to nie szkodzi. No ale każdy może mieć swoją opinię.
Pozdrawiam

reklama
Ale fajne te Wasze dzieciaczki, a oto mój synek:

100_4458.jpgZobacz załącznik 62059Zobacz załącznik 62060

Do góry