reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Wow, Blania fantastycznie ! Niesamowite :) Smakowała jej chociaż ? hihi Buziaczek, ty to chyba czekasz z aparatem na wszystkie nowości u córci, co ?

Ślicznie :-)moja Milenka też tak robi:) Nawet dwie wpycha. Dzisiaj nawet ubrana wkładała ubranko całe mokre było oczywiście stopka. Foto narazie nie mam

Wow, Blania fantastycznie ! Niesamowite :) Smakowała jej chociaż ? hihi Buziaczek, ty to chyba czekasz z aparatem na wszystkie nowości u córci, co ?
hehe bardzo jej smakowaly:tak::tak:,bo caly czas za nie lapie jak jez bez pieluszki i bodow :-D cos nowego niz ciagle raczki i butla, oraz zabawki:-D
hihihi tak poluje na jej wszystkie nowosci by miala pamiatek jak bedzie starsza,zreszta uwielbiam ja fotografowac :-p:cool2::-D:tak:;-):-)

Mia raczki to chyba wszystkim dzieciaczkom smakuja:-D a zabawa z jezykiem mnie powala na kolana hehe

Buziaczku slicznie Blania bawi sie stopkami.Ja tez zbieram zdjecia pamiatkowe:tak:Ze stopami tez posiadam:-)

moj jeszcze sam stopek nei wkłada do buzi ale za to jak mu je dzisiaj przyciagalam to tak fantastycznie rechotał ze byłam w szoku :-)

dzisiaj mial pierwszy niemleczny posiłek :happy2: ktory wylądował mu nawet na rzęsach

Załączniki

• SP_A0133.jpg
    SP_A0133.jpg
    101,6 KB · Wyświetleń: 27
  • SP_A0134.jpg
    SP_A0134.jpg
    112,5 KB · Wyświetleń: 26
  • SP_A0135.jpg
    SP_A0135.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 31
  • SP_A0136.jpg
    SP_A0136.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 26
Buziaczku super zdjecia!:tak:Blaneczce gratulujemy nowego osiagniecia.:-D

moj jeszcze sam stopek nei wkłada do buzi ale za to jak mu je dzisiaj przyciagalam to tak fantastycznie rechotał ze byłam w szoku :-)

dzisiaj mial pierwszy niemleczny posiłek :happy2: ktory wylądował mu nawet na rzęsach
Moj Grzesio tez jeszcze nie bierze stopek do buzi (na razie czasem zlapie sie za kolanka) i tez, tak jak Twoj Igorek smieje gdy zblize paluszki od nozki do jego buzi.:-).
Po niemlecznym posilku slodko wygladal. Troche jakby zdziwiony.;-):-D A co jadl i jak mu smakowalo?

reklama
Do góry