reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Agnes sliczne zdjecia.Ale masz przystojniaka!

Moje oblicza usmiechu

8b9jxpl.jpg
7yek46u.jpg
6yb5phg.jpg

Umie podniesc sie na piastkach:tak:

7w8z6oi.jpg

Sliczne wszystkie dzieciaczki.
A teraz po kolei:;-):-D

Buziaczku to ze masz sliczna coreczke, nie musze ci mowic, bo wszyscy ci to mowia. Ale jednak sie powtorze -ona jest naprawde sliczniutka.:-)

Kasiulec masz super pilkarza! Boski chlopiec.:tak:

Agnes wszyscy slicznie wygladaliscie na chrzcinach, a szczegolnie Igorek.:tak::-)

Anka Laura cudownie sie usmiecha. I widze, ze juz zaczyna dbac o swoja kondycje -juz probuje robic pompki na piastkach.:-D

Mia Lucja ma bardzo fajne waleczki. Wyglada przeuroczo. Po prostu chcialoby sie ja schrupac.;-):-)

czy kogos ominelam?:confused: Mam nadzieje, ze nie.:-)

Blania tez dzis na golasa paradowala :tak::tak::tak:a teraz juz taka padnieta jest ze nie ma nawet sily zjesc :-D:-D ale ta Mama meczy biedne dzieciatko .

Dziekuje Asiulinko ;-)

Mia - Lucia robi to samo co moja dzidka , raczka w busce a czy podczas kapieli tez ja wklada i ssie wode z niej ????:-p:-D bo blania tak i kosztuje pianki:shocked2::sorry2:

oj Łucja gdyby mogła to by nie wyjmowała rączek z buźki! W wodzie,podczas ubierania, bawienia, podnoszenia,leżenia i w ogóle wszędzie i zawsze ręka- buzia;łapanie języka albo najlepiej komuś wsadzić do buzi , nosa lub dziadkowi w wąsach pogmerać;-)! Jest naprawdę niemożliwa a wodę zasysa jakby nigdy nie piła i nie przeszkadza jej nawet mydło!A może właśnie z mydłem bardziej Lulce smakuje- w końcu coś innego a nie tylko mleko,mleko,mleko(no!czasem sie też herbatki zdażają,bananek,jabłuszko...;-))

reklama
Do góry