Agnes - Bardz ladne mial ubranko Twoj Synek na chrzcie
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes sliczne zdjecia.Ale masz przystojniaka!
Moje oblicza usmiechu
Umie podniesc sie na piastkach
Moje oblicza usmiechu
Umie podniesc sie na piastkach
anka - ale strong women z niej
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
Sliczne wszystkie dzieciaczki.
A teraz po kolei:;-)
Buziaczku to ze masz sliczna coreczke, nie musze ci mowic, bo wszyscy ci to mowia. Ale jednak sie powtorze -ona jest naprawde sliczniutka.:-)
Kasiulec masz super pilkarza! Boski chlopiec.
Agnes wszyscy slicznie wygladaliscie na chrzcinach, a szczegolnie Igorek.:-)
Anka Laura cudownie sie usmiecha. I widze, ze juz zaczyna dbac o swoja kondycje -juz probuje robic pompki na piastkach.
Mia Lucja ma bardzo fajne waleczki. Wyglada przeuroczo. Po prostu chcialoby sie ja schrupac.;-):-)
czy kogos ominelam? Mam nadzieje, ze nie.:-)
A teraz po kolei:;-)
Buziaczku to ze masz sliczna coreczke, nie musze ci mowic, bo wszyscy ci to mowia. Ale jednak sie powtorze -ona jest naprawde sliczniutka.:-)
Kasiulec masz super pilkarza! Boski chlopiec.
Agnes wszyscy slicznie wygladaliscie na chrzcinach, a szczegolnie Igorek.:-)
Anka Laura cudownie sie usmiecha. I widze, ze juz zaczyna dbac o swoja kondycje -juz probuje robic pompki na piastkach.
Mia Lucja ma bardzo fajne waleczki. Wyglada przeuroczo. Po prostu chcialoby sie ja schrupac.;-):-)
czy kogos ominelam? Mam nadzieje, ze nie.:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dzieki baby, ale Wasze skarby tez wiele potrafia i sa przecudowne.
Mia no normalnie sama slodycz na tym zdjeciu, fajny przydomek:-)
Mia no normalnie sama slodycz na tym zdjeciu, fajny przydomek:-)
Blania tez dzis na golasa paradowala a teraz juz taka padnieta jest ze nie ma nawet sily zjesc ale ta Mama meczy biedne dzieciatko .
Dziekuje Asiulinko ;-)
Mia - Lucia robi to samo co moja dzidka , raczka w busce a czy podczas kapieli tez ja wklada i ssie wode z niej ???? bo blania tak i kosztuje pianki
Dziekuje Asiulinko ;-)
Mia - Lucia robi to samo co moja dzidka , raczka w busce a czy podczas kapieli tez ja wklada i ssie wode z niej ???? bo blania tak i kosztuje pianki
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
oj Łucja gdyby mogła to by nie wyjmowała rączek z buźki! W wodzie,podczas ubierania, bawienia, podnoszenia,leżenia i w ogóle wszędzie i zawsze ręka- buzia;łapanie języka albo najlepiej komuś wsadzić do buzi , nosa lub dziadkowi w wąsach pogmerać;-)! Jest naprawdę niemożliwa a wodę zasysa jakby nigdy nie piła i nie przeszkadza jej nawet mydło!A może właśnie z mydłem bardziej Lulce smakuje- w końcu coś innego a nie tylko mleko,mleko,mleko(no!czasem sie też herbatki zdażają,bananek,jabłuszko...;-))
reklama
Smieszne te nasze dzieciaczki ,
Podziel się: