reklama
no kuzynka się śmiała, że taki brzuch jak ja mam teraz ona miała przed porodem - i jak poszła rodzić to jej się pytali na oddziale 'po co Pani tu już przyszła?' nie wierzyli a ona w tym dniu urodziła ja wolę mieć normalny brzuch niż martwić się, czy dzidzi nie ciasno i wogóle
Obiecałam więc wrzucam główkę naszej córuni :-)
Zobacz załącznik 33988
Zobacz załącznik 33988
Komentarze ludzkie, zwłaszcza te złośliwe, nie mają granic. Ja na każdym kroku spotykam się z hasłami typu: "Ale przytyłaś!", "Na kiedy masz termin bo jesteś strasznie gruba!", a moja babcia ostatnio stwierdziła, że w sumie to ciąży nie widać bo zlewa się brzuch z moją budową ciała...hm, bez komentarza, zwłaszcza, że moim zdaniem przede wszystkim brzusio mi urósł, bo mam taki okrągły jak piłka plażowa...Dochodze więc do wniosku, że albo nikt przede mną nie był w ciąży skoro nie pamięta, że on też był taki gruby albo ludzie są mega złośliwi!
mila333
Kornelka - lipiec 2007
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Na pierwszym zdjęciu zasłania buźkę łapką - przez większość badania tak się wstydziła :-).
mila333
Kornelka - lipiec 2007
No niestety, dokładniejszych zdjęć już nie mam . W trakcie badania obraz był o wiele bardziej wyraźny, ale żeby zrobić fotki, lekarka musiała się wykazać niezłym refleksem, bo Maleńka się mocno wierciła.
reklama
Podziel się: