reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

a tu kilka zdjęć moje Huberta ale ten czas szybko zleciał nasze dzieciaczki niedługo będą miały rok:tak::tak:
s6001222vx8.jpg

s6001232ch1.jpg

s6001236sq4.jpg

reklama
Klad, kolejny przystojniak na BB, no prosze, beda mialy dziewczyny w kim wybierac:tak:, zgadzam sie rosna te nasze szkraby, boze dopiero co takie malusie byly...dzis widzialam sie z kolezanka ktora ma chlopca 3miesiecznego, ojej pomyslalam sobie, boze kiedy moj taki byl?juz nie pamietam.

Niunia szybko zlecialo co ja to sie nawet nie zdazylam nacieszyc takim malenstwem mi to za szybko zleciało moze dlatego ze jak sie urodzil to wygladal jak trzy miesieczne dziecko bo wazyl 5020

klad Hubercik jest śliczny:-)I jakie włosy ma długie:-)
Oj tak biegnie ten czas bardzo szybko i to najlepiej po dzieciaczkach widac:-)
Buziaczku będzie co ogladać;-):-)
Dziękuję za pochwały:-)

Niunia szybko zlecialo co ja to sie nawet nie zdazylam nacieszyc takim malenstwem mi to za szybko zleciało moze dlatego ze jak sie urodzil to wygladal jak trzy miesieczne dziecko bo wazyl 5020

No to ladna waga;-) ale powiem Ci ze moj sie urodzil 3550 i tez wkolko mowie do M, jeju jaki ten Victor juz duzy, gdzie jest maluszek;-)

reklama
Do góry