reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Chłopaki ekstra zmieniają się z dnia na dzień.A na tej fotce "razem" słodko wyglądają Aż bije z niej braterska miłość:-D:tak::tak:
To zdjęcie ustawiłam sobie właśnie na pulpicie.:tak: A co do braterskiej miłości, to potrafią ją sobie czasem pokazać, a czasem to już zaczynają się kłócić. A Maciuś nieraz za bardzo agresywnie przytula brata, co nie podoba się Grześkowi.:no: No cóż tak to bywa u rodzeństwa.:tak::rofl2:

marta,asiulinka pokażcie swoich chłopców bo dawno ich nie widziałam :-D
Oraz pozostałe mamusie o których nie wspomniałam a tez ostatnio sie nie chwaliły.:tak:
Piszesz - masz;-):tak::-D sorki;-),że tyłem ale za to na stojąco:tak:Zobacz załącznik 83491 i śpiącego Olka dorzucam;-):-D Zobacz załącznik 83492.Nie miałam jakiś czas aparatu a ostatnio natchnienia do cykania fotek.Muszę przerobic to wkleję:tak:.

Marta pomysłowy ten twój Julek on to chyba sie nie nudzi,potrafi sam sie zabawić-ZazdroszczęDuży z niego już kawaler katrinim twój Grzesiu też i jak świetnie sobie radzą na stojąco.

reklama
Jeszcze gorące:Mój mały świat Śam stoję
Julas duzy chloapk , widze ze jak Blancia buszuje po szafkach :szok::-D
asiulinka słodkie chłopaki:-)
Marta a Julek jakie zajęcia nowe znajduje sobie:-)
I ja dokładam Grzesia:-)
Katrin - Twoj Grzesiek to taki slodki chlopak , sliczny ma usmiech ;-)
piekne ja dodam swoje jak wrocimy z wakacji to was zasypie zdjeciami i z urodzinek :tak::-D

Do góry