hehe a ja slyszalam ze nie tylkoteż to słyszałam (ale podono tylko u kobiet, bo u facetów to podobno jest odwrotnie)
reklama
To zdjęcie ustawiłam sobie właśnie na pulpicie. A co do braterskiej miłości, to potrafią ją sobie czasem pokazać, a czasem to już zaczynają się kłócić. A Maciuś nieraz za bardzo agresywnie przytula brata, co nie podoba się Grześkowi. No cóż tak to bywa u rodzeństwa.Chłopaki ekstra zmieniają się z dnia na dzień.A na tej fotce "razem" słodko wyglądają Aż bije z niej braterska miłość
julkowa chodz na glownyCzyli że sa plusy i minusy (czyli mi wzrośnie a jemu zmaleje)
Jednym słowem zamiana ról
Ojj juz chyba zaczynam to odczuwać.
Już drugi raz przerobiłam wątek SORKI
Spadam stąd obiecuje juz nic pisac nie na temat.
zazdroszcze a ja nie odczuwam :-no: niestety wsumie to daleko mi jeszcze
Marta1981
Rodzyneczka
Piszesz - masz;-) sorki;-),że tyłem ale za to na stojącoZobacz załącznik 83491 i śpiącego Olka dorzucam;-) Zobacz załącznik 83492.Nie miałam jakiś czas aparatu a ostatnio natchnienia do cykania fotek.Muszę przerobic to wkleję.marta,asiulinka pokażcie swoich chłopców bo dawno ich nie widziałam
Oraz pozostałe mamusie o których nie wspomniałam a tez ostatnio sie nie chwaliły.
Marta1981
Rodzyneczka
katrinm5
Fan(ka)
asiulinka słodkie chłopaki:-)
Marta a Julek jakie zajęcia nowe znajduje sobie:-)
I ja dokładam Grzesia:-)
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Wszystkie dzieciatka sliczne i fajne fotki, dobre ujecia:-)
reklama
Julas duzy chloapk , widze ze jak Blancia buszuje po szafkach
Katrin - Twoj Grzesiek to taki slodki chlopak , sliczny ma usmiech ;-)asiulinka słodkie chłopaki:-)
piekne ja dodam swoje jak wrocimy z wakacji to was zasypie zdjeciami i z urodzinek
Podziel się: