reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Agaa Amleka śliczna. Urodę, to chyba po Tobie odziedziczyła.:tak: Ślicznie razem wyglądacie.:-) A jako "kibicka" pieknie wyglądała, szkoda tylko, że to nic nie dało.;-):-D

Julkowa a ile Ty wiosen masz na karku, że taka stara się czujesz?;-):-)
Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJ:szok::szok::szok::tak:
A dzis patrze jak mój urwis rozpycha sie na moim wyrku:-D:-D:-D

Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJ:szok::szok::szok::tak:
A dzis patrze jak mój urwis rozpycha sie na moim wyrku:-D:-D:-D

Julkowa-hhehhheee kochana uwazam ze wcale nie jestes stara:no: absolutnie:no: Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-):tak: w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29:laugh2: uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30:szok: hahhaaa ale bedzie sie dzialo....

Julkowa-hhehhheee kochana uwazam ze wcale nie jestes stara:no: absolutnie:no: Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-):tak: w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29:laugh2: uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30:szok: hahhaaa ale bedzie sie dzialo....
To ładnie twoja fotka mnie zmyliła bo wyglądasz na niej jak na 22-25 jednym słowem gratulacje:tak::-D:-D:-D

I z tego co pamiętam to na tym naszym forum to same młode mamuśki :szok: i chyba ja najstarsza:szok::szok::szok:szok Nie to że wy za młode na mamy tylko ja taka stara d...:szok:
Przestan co Ty mowisz...stara bedziesz jak bedziesz chodzila o lasce i chrypiala :-D a narazie masz extra wiek ...:tak:;-)glowa do gory a czujesz sie staro?
pamietaj nie wiek tylko przebieg sie liczy :-D:-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ooo dziekuje dziewczyny że tak uważacie
Ja osobiście i na co dzień nie czuje sie staro ALE przy was TROSZKĘ:-D:tak:
Julkowa stara to Ty nie jesteś.:no: Tylko rok starsza ode mnie.:tak:
Na życzenie fotka chłopaków::-D

I gratis -Grześ stojący i robiący nowe porządki w szafie::rofl2:

P.S. Strasznie długo mi się zdjęcia ładowały...:wściekła/y: uch, normalnie wychodziłam z siebie.:baffled:
Chłopaki ekstra zmieniają się z dnia na dzień.A na tej fotce "razem" słodko wyglądają Aż bije z niej braterska miłość:-D:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
też to słyszałam:tak::-D:-D:-D:-D:cool2: (ale podono tylko u kobiet, bo u facetów to podobno jest odwrotnie:baffled:)
Czyli że sa plusy i minusy (czyli mi wzrośnie a jemu zmaleje):-D
Jednym słowem zamiana ról :-D:-D:-D
Ojj juz chyba zaczynam to odczuwać.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Już drugi raz przerobiłam wątek SORKI:tak:
Spadam stąd obiecuje juz nic pisac nie na temat.:baffled:

Do góry