reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Agaa Amleka śliczna. Urodę, to chyba po Tobie odziedziczyła.:tak: Ślicznie razem wyglądacie.:-) A jako "kibicka" pieknie wyglądała, szkoda tylko, że to nic nie dało.;-):-D

Julkowa a ile Ty wiosen masz na karku, że taka stara się czujesz?;-):-)
Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJ:szok::szok::szok::tak:
A dzis patrze jak mój urwis rozpycha sie na moim wyrku:-D:-D:-D

Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJ:szok::szok::szok::tak:
A dzis patrze jak mój urwis rozpycha sie na moim wyrku:-D:-D:-D

Julkowa-hhehhheee kochana uwazam ze wcale nie jestes stara:no: absolutnie:no: Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-):tak: w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29:laugh2: uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30:szok: hahhaaa ale bedzie sie dzialo....

Julkowa-hhehhheee kochana uwazam ze wcale nie jestes stara:no: absolutnie:no: Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-):tak: w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29:laugh2: uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30:szok: hahhaaa ale bedzie sie dzialo....
To ładnie twoja fotka mnie zmyliła bo wyglądasz na niej jak na 22-25 jednym słowem gratulacje:tak::-D:-D:-D

I z tego co pamiętam to na tym naszym forum to same młode mamuśki :szok: i chyba ja najstarsza:szok::szok::szok:szok Nie to że wy za młode na mamy tylko ja taka stara d...:szok:
Przestan co Ty mowisz...stara bedziesz jak bedziesz chodzila o lasce i chrypiala :-D a narazie masz extra wiek ...:tak:;-)glowa do gory a czujesz sie staro?
pamietaj nie wiek tylko przebieg sie liczy :-D:-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ooo dziekuje dziewczyny że tak uważacie
Ja osobiście i na co dzień nie czuje sie staro ALE przy was TROSZKĘ:-D:tak:
Julkowa stara to Ty nie jesteś.:no: Tylko rok starsza ode mnie.:tak:
Na życzenie fotka chłopaków::-D

I gratis -Grześ stojący i robiący nowe porządki w szafie::rofl2:

P.S. Strasznie długo mi się zdjęcia ładowały...:wściekła/y: uch, normalnie wychodziłam z siebie.:baffled:
Chłopaki ekstra zmieniają się z dnia na dzień.A na tej fotce "razem" słodko wyglądają Aż bije z niej braterska miłość:-D:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
też to słyszałam:tak::-D:-D:-D:-D:cool2: (ale podono tylko u kobiet, bo u facetów to podobno jest odwrotnie:baffled:)
Czyli że sa plusy i minusy (czyli mi wzrośnie a jemu zmaleje):-D
Jednym słowem zamiana ról :-D:-D:-D
Ojj juz chyba zaczynam to odczuwać.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Już drugi raz przerobiłam wątek SORKI:tak:
Spadam stąd obiecuje juz nic pisac nie na temat.:baffled:

Do góry