reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

A to Julek z rana- jedno z trzech pudełek zabawek Zobacz załącznik 68842
i po 30min totalna nuda Zobacz załącznik 68843
Już sama nie wiem czym go zabawiac..Trzeba będzie się rozejrzeć za czymś bardziej interesującym. Tylko co potrafi zając takiego brzdąca na dłuższa chwilę.Macie jakieś sprawdzone pomysły.

Mojego tez nie da sie na dluzej niczym zajac, troche sie bobawi na podlodze, to go wloze do krzeselka do karmienia tam sobie troche posiedzi poje lyzeczke albo poudeza klocuszkami w blat, albo w jumperze skacze(zalaczam fotke jak to wyglada).

Blanusia sliczna, ladna ma czapeczke tak slotko w niej wyglada, a jak ladnie juz stoi.

Załączniki

• 25000701_m.jpg
    25000701_m.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 20
reklama
podobno hustawki dobrze dziala na dzieci :-D my jutro mamy dostac hustaweczke od kolezanki , zobaczymy jak sie sprawdza a jak tam jumper? sie sprawuje ?? maly zadowolony byl ?

Moj jest zadowolony potrafi byc w jumperku nawet 40min, hustawki tez lubi, chodzimy na plac zabaw, tam jest taka normalna, a w domu mamy elektroniczna taka co sama sie buja, ma rozne tempa bujania plus zabawki, muzyczka..takie bajery, ale Victor to lubi.
Wydaje mi sie ze wszystkie dzieci lubia hustawki i nie tylko dzieci, hihi:-D:-D

Oglondalam program Mamo to ja na TVN Style i ten fizjoterpeuta,Pawel Zawitkowski potempial cos takiego :no:,bo to niby obcionrzenie dla krengoslupa,i wogule wszystkie hustawki a dziecko to sie powinno tylko na renkach bujac.
Wybaczcie moje byki ale Olo cosik namajstrowal i polskie znaki mi nie wchodzo:-(

To i ja się pochwalę moją najmłodszą latoroślą.;-):-p
Na dzisiejszym spacerku, oraz wczorajsze na naszej huśtawce.:-)

Oglondalam program Mamo to ja na TVN Style i ten fizjoterpeuta,Pawel Zawitkowski potempial cos takiego :no:,bo to niby obcionrzenie dla krengoslupa,i wogule wszystkie hustawki a dziecko to sie powinno tylko na renkach bujac.
Wybaczcie moje byki ale Olo cosik namajstrowal i polskie znaki mi nie wchodzo:-(

Szczerze to jestem zaskoczona Twoim postem, bo tutaj pisza ze wlasnie jest to dobre dla postawy dziecka.
Jak zawsze, co lekarz, co czlowiek to inna opinia;-)

Szczerze to jestem zaskoczona Twoim postem, bo tutaj pisza ze wlasnie jest to dobre dla postawy dziecka.
Jak zawsze, co lekarz, co czlowiek to inna opinia;-)

O kurcze a dzis z mezem ogladalismy wlasnie taka hustawke i zastanawialismy sie nad kupnem....hymmm zaciekawiło mnie to musze poczytac gdzies o tym....

Anka- super wygladasz..pewnie doszłas do swoiej wagi po ciązy?
Brawo dla Laury:tak::-)

reklama
O kurcze a dzis z mezem ogladalismy wlasnie taka hustawke i zastanawialismy sie nad kupnem....hymmm zaciekawiło mnie to musze poczytac gdzies o tym....

Masz na mysli jumpera czy hustawke? Moim zdaniem hustawka to niema jak szkodzic dziecku. Jumper-moze? niewiem, ale z tego co pisza tu w UK to wlasnie pomaga na postawe dziecka.
Jesli znajdziesz jakies negatywy na temat jumperka to prosze zalacz artykul.
Z gory dzieki.

Do góry