Moja Mala tez uwielbia mokre ubania ssie je przewaznie a pozniej my sie dodamy
reklama
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Marta1981, maly sprawdzal czy oby napewno wszystko sie ladnie dopralo jaki zaciekawiony, powaga na calego
Marta1981
Rodzyneczka
Doprane na 100% bo praleczka nowa i przy pełnym wsadzie(8kg) skarpety są doprane),czego nie mogę napisać o 5 letnim Mastercooku(5kg).Marta1981, maly sprawdzal czy oby napewno wszystko sie ladnie dopralo jaki zaciekawiony, powaga na calego
klad20
Zaangażowana w BB
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Doprane na 100% bo praleczka nowa i przy pełnym wsadzie(8kg) skarpety są doprane),czego nie mogę napisać o 5 letnim Mastercooku(5kg).
Haha
Gratuluje nowej praleczki! (Co do prania to zmykam zapakowac moja, niech pokaze co potrafi)
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Klad, ten Twoj maly to ma czuprynke Superoskie klocki, taakie wielkie.
julkowa
Agentka 002 :-)
Ale super pomocnik a jaki skupiony na tym ,pewnie razem z mama testujeMój mały pomocnik Zobacz załącznik 68804 Zobacz załącznik 68805 Zobacz załącznik 68806 Zobacz załącznik 68807 i prawie raczkująca jaszczureczka.
nowa praleczke.
Hubercik śliczny chłopczyk, i tu sie powtórzę -czuprynka extra.
julkowa
Agentka 002 :-)
A to Julek z rana- jedno z trzech pudełek zabawek Zobacz załącznik 68842
i po 30min totalna nuda Zobacz załącznik 68843
Już sama nie wiem czym go zabawiac..Trzeba będzie się rozejrzeć za czymś bardziej interesującym. Tylko co potrafi zając takiego brzdąca na dłuższa chwilę.Macie jakieś sprawdzone pomysły.
i po 30min totalna nuda Zobacz załącznik 68843
Już sama nie wiem czym go zabawiac..Trzeba będzie się rozejrzeć za czymś bardziej interesującym. Tylko co potrafi zając takiego brzdąca na dłuższa chwilę.Macie jakieś sprawdzone pomysły.
reklama
zapraszam do obejrzenia mojej malej tutaj Bobasy - Blanusia - Zdjęcia dzieci - Załóż galerię swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne , zdjecia z dzisiejszego spacerku
Podziel się: