reklama
rybkabial
Dumna Mamusia
Usg - dziewczynka DDDDDDD
byliśmy w piątek, jeszcze nie wiadomo, kto tam mieszka. A dzidzia bardzo malutka jest, tylko 45mm Jak lekarz powiedział, że dziecko za małe, mąż o mało co zawału nie dostał. Ton było pierwsze usg, na którym był i stwierdził, że ostatnie, bo to za bardzo stresujące dla niego... Eh, ci mężczyźni
jakie duże są Wasze dzieciątka?
jakie duże są Wasze dzieciątka?
4 stycznia miałam ostatnie USG, to był ok. 14 tydzień, dzieciaczek miał wtedy ok. 7 cm.
Nie wiem tak naprawdę jakie są normy, ale lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, więc nie mam powodu żeby mu nie ufać.
A co do płci to jeszcze nie wiem. Chciałabym dać narzeczonemu syna, tak jakoś staroświecko myślę, że to pierworodny i taka duma dla niego i wielki dowód miłości ode mnie - heheh, głupiutka jestem.
A tak w sercu to chciałabym mieć córeczkę, taką moją małą księżniczkę
W sumie to wszystko jedno, najważniejsze żeby było zdrowe.
A przeczucia mam i tak na chłopczyka
Nie wiem tak naprawdę jakie są normy, ale lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, więc nie mam powodu żeby mu nie ufać.
A co do płci to jeszcze nie wiem. Chciałabym dać narzeczonemu syna, tak jakoś staroświecko myślę, że to pierworodny i taka duma dla niego i wielki dowód miłości ode mnie - heheh, głupiutka jestem.
A tak w sercu to chciałabym mieć córeczkę, taką moją małą księżniczkę
W sumie to wszystko jedno, najważniejsze żeby było zdrowe.
A przeczucia mam i tak na chłopczyka
reklama
Podziel się: