reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

reklama
To zaczynam uzupełnianie wiadomości o informacje z USG. VAnilka i jej synuś na pierwszy ogień :-D Jedyneczka, ciebie na liście wogóle nie mam...

Ostatnia edycja:
witam lipcowe mamusie:-) strasznie chciałabym już poznać płeć Maleństwa, ale najważniejsze, żeby było zdrowe:-) chciałabym mieć córcie, mąż synka, jutro mam usg, więc a nuż nam się pokaże??

Ostatnia edycja:
byliśmy w piątek, jeszcze nie wiadomo, kto tam mieszka. A dzidzia bardzo malutka jest, tylko 45mm :( Jak lekarz powiedział, że dziecko za małe, mąż o mało co zawału nie dostał. Ton było pierwsze usg, na którym był i stwierdził, że ostatnie, bo to za bardzo stresujące dla niego... Eh, ci mężczyźni :)

jakie duże są Wasze dzieciątka?

4 stycznia miałam ostatnie USG, to był ok. 14 tydzień, dzieciaczek miał wtedy ok. 7 cm.
Nie wiem tak naprawdę jakie są normy, ale lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, więc nie mam powodu żeby mu nie ufać.
A co do płci to jeszcze nie wiem. Chciałabym dać narzeczonemu syna, tak jakoś staroświecko myślę, że to pierworodny i taka duma dla niego i wielki dowód miłości ode mnie - heheh, głupiutka jestem.
A tak w sercu to chciałabym mieć córeczkę, taką moją małą księżniczkę :)
W sumie to wszystko jedno, najważniejsze żeby było zdrowe.
A przeczucia mam i tak na chłopczyka ;)

reklama
Ja nie wiem co bym wolała, najważniejsze żeby było zdrowe, ale od ostatniego usg jestem prawie pewna, że to będzie chłopiec, takie przeczucie. Tatuś oczywiście chciałby chłopca:-D

Do góry