reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

reklama
a moja siostra przed tegorocznymi wakacjami powiedziała, że śniło jej się, że będę miała dziewczynkę i powiem o tym na wakacje. wakacje minęły, ja nic nie powiedziałam, a teraz okazuje się, że na następne wakacje dzidzia będzie:-) chcemy chłopaka i przewidujemy chłopaka, jedynie siostra ma na ten temat inne zdanie :-)

powiem tak: bardzo bym chciala DZ, ale nie mam przeczucia co do plci albo nie smiem miec, zeby nie zapeszyc, M chcialby DZ jeszcze bardziej i mowi o dzidzi tylko jako o dziewczynce... a co bedzie?

Ja bardzo bym chciała dziewczynkę, chłopak oczywiście synka;]
Wszyscy mówią że będzie dziewczynką, i dziadkowie strasznie chcą mieć wnuczkę, więc mam nadzieję że będzie dziewczynka;)

ja bym chciała córę, mąż w zależności od humoru waha się między chłopakiem, a dziewczyną, a ja mam przeczucie, że będzie CH

reklama
ja się już dawno nie pojawiałam w wątku lipcówek, ale teraz wstawię swoje 3 grosze ;-)
A więc sama bym chciała chłopaka, mąż- obojętnie, z nieznaczną przewagą na chłopaka. Z przeczuciami na razie się wstrzymujemy :-)

Do góry