reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa dziewuszka czy lipcowy synuś? Wszystko o płci...

reklama
byłam wczoraj na usg (16tydz) i lekarz stwierdził, że on nawet nie próbuje patrzeć, jaka płeć, bo w tym wieku jeszcze bardzo dużo przekłamań jest, czsto wargi sromowe u dziewczynek są tak spuchnięte, że wyglądają jak jajeczka :p
Tak więc, czekamy do połówkowego :)

tak na ostatnim usg udało sie podejżeć ;-)
:-) no to fajowo-wiem jaka to radosc :)

tweenie ja wiem ze jest mozliwosc pomylki zwlaszcza w tak wczesnej ciazy jak np u mnie, mimo ze gin powiedzial ze jest NAPRAWDE MALA SZANSA ZE Z TEGO CHLOPCA NAGLE ZROBI SIE DZIEWCZYNKA. niemniej jak bedzie pomylka to sie nie zmartwie, o nie nie :happy2::-)

ja też bym nic nie miała przeciwko, ale skoro taka jego polityka, to cóż...
Jeszcze tylko 4tyg i połówkowe. Chociaż gin mówiła ostatnio, żebym robiła w 22 tyg, nie wcześniej. Hmm, zastanawia mnie to teraz...

ja też bym nic nie miała przeciwko, ale skoro taka jego polityka, to cóż...
Jeszcze tylko 4tyg i połówkowe. Chociaż gin mówiła ostatnio, żebym robiła w 22 tyg, nie wcześniej. Hmm, zastanawia mnie to teraz...
ja chyba tez tak sie umowie na 3D polowkowe: 22-23 tydz :tak:

byłam wczoraj na usg (16tydz) i lekarz stwierdził, że on nawet nie próbuje patrzeć, jaka płeć, bo w tym wieku jeszcze bardzo dużo przekłamań jest, czsto wargi sromowe u dziewczynek są tak spuchnięte, że wyglądają jak jajeczka :p
Tak więc, czekamy do połówkowego :)

my bylismy w 17 tyg na 3d- lekarz widział siusiaczka, no niby coś tam jest, ale tak jak mówisz, to mogą być powiększone wargi, więc mimo ogromnych chęci, z zakupami dla malucha jeszcze się wstrzymuję;-)

reklama
Do góry