reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Libido

reklama
Kochana u mnie libido wróciło pół roku po porodzie. Karmilam piersią synka 9 miesięcy. Przestałam półtorej miesiąca temu i odkąd mleko zanikło całkiem, mogłabym powiedzieć, że ochotę na seks mam chyba nawet większą niż przed ciąża.
Daj sobie czas kochana, na spokojnie. Niech się hormony unormuja.

Ja przez ryzykowny poród i bardzo ciężką ciążę straciłam libido na 18 miesięcy. Sex kojarzył mi się z ciążą i wręcz mnie odpychało. Biedny był mój mąż. Aż w końcu się uspokoiłam i zaczęłam myśleć o drugiej ciąży. A po drugim porodzie miałam już bardzo szybko ochotę na zabawy :) Daj sobie czas, nie zmuszaj się, mężowi wytłumacz że nie czujesz się komfortowo po przepchnięciu melona przez dziurkę od klucza i potrzebujesz czasu. Będzie dobrze ;)

Do góry