reklama
basika
Fanka BB :)
Witam!!!
Mamo Helenki wielkie gratulacje!!!!!!:-):-):-):-):-):-) Zycze zdrówka dla Ciebie i maleństwa i pisz jak tylko wyjdziecie ze szpitala i znajdziesz chwilke:-)
Mamo Helenki wielkie gratulacje!!!!!!:-):-):-):-):-):-) Zycze zdrówka dla Ciebie i maleństwa i pisz jak tylko wyjdziecie ze szpitala i znajdziesz chwilke:-)
naftanalek
Gratulacje Mamo Helenki
Mamo Helenki gratulacje !!!! Sciskam Ciebie i Twoje malenstwo Strasznie mila wiadomosc Basika - z tym magnezem chyba masz racje, bo ja biore tylko 1tabletke na noc ale tak mi lekarz kazal. A Ty jak sie czujesz??? Lepiej z zoladkiem czy nadal boli??Naftalanek - ten aspargin to tez dobry pomysl - zapytam sie mojego lekarza czy moge go brac (wole nic nie robic na wlasna reke)Cos czuje, ze niedlugo chyba bede rodzic, bo te skurcze braxtona sa coraz bardziej "upierdliwe" i powoli zaczynam miec ich dosc. Bola jak diabli i spac nie daja przez co dzisiaj chodze jak zmora - niewyspana, rozdrazniona i marudzaca...a jeszcze mnie cale krocze boli..auc auc auc....
basika
Cześć kobietki w niedzielny poranek:-)
Wreszcie po tygodniowej głodówce zjadłam bez większych bóli śniadanko:-):-):-) :-)Chyba już będzie lepiej i nie mam pojęcia co to było.
Za to pół nocy budził mnie strasznie twardy brzuch....ja nie chce znów do szpitala.
Chanel ja z tym kroczem to miałam problemy po ostatniej niedzieli jak sobie za bardzo pozwoliłam pochodzić...tyle że ty już możesz. Napisz prosze który to tydzień u Ciebie...
Pozdrowienia
Wreszcie po tygodniowej głodówce zjadłam bez większych bóli śniadanko:-):-):-) :-)Chyba już będzie lepiej i nie mam pojęcia co to było.
Za to pół nocy budził mnie strasznie twardy brzuch....ja nie chce znów do szpitala.
Chanel ja z tym kroczem to miałam problemy po ostatniej niedzieli jak sobie za bardzo pozwoliłam pochodzić...tyle że ty już możesz. Napisz prosze który to tydzień u Ciebie...
Pozdrowienia
Ciesze sie basika ze mozesz juz jesc U mnie 36tydzien i 3 dni. Dzisiaj w nocy od godz. 3 do 4 mialam skurcze co 5 minut i juz chcialam jechac do szpitala szczesliwa, ze to juz az tu nagle skurcze przeszly nie lubie tych skurczy, glupia sa
basika
Ale tu dzisiaj cichutko mam nadzieje że wszystko ok i nikt sie nie rozpakował (jedynie Chanel może) A właśnie Chanel nie śpiesz sie tak straszelnie i poczekaj jeszcze te kilka dni do skończonego 37 tygodnia aby było że "w terminie i nie wcześniaczek"
Ja dzisiaj sobie pofolgowałam. Od rana na nogach...właśnie wróciłam i padam....aż boje sie nocy ale może jakoś przetrwamy...
a najadłam się jak głupia chyba za te wszystkie poprzednie dni
Ja dzisiaj sobie pofolgowałam. Od rana na nogach...właśnie wróciłam i padam....aż boje sie nocy ale może jakoś przetrwamy...
a najadłam się jak głupia chyba za te wszystkie poprzednie dni
Ja sie wlasnie objadam mloda kapusta mmmm...mniam mniam Wydaje mi sie, ze to wlasnie przez ten fenoterol te skurcze nie chca sie rozkrecic a mam go brac do 37tyg i jak go odstawie to pewnie wtedy sie zdecyduja czy sa porodowe czy nie.
agape84
Początkująca w BB
dziewczyny mam takie pytanie.Moja lekarka przepisala mi cordafen,no-spe forte i magne B6, w sobote wrocilam ze szpitala i przepisano mi fenoterol ze wzgledu na stawianie sie macicy, biofer na anemie i staveran.
Moje pytanie dotyczy cordafenu i staveranu czyt. ze sa to leki obnizajace cisnienie. Ja naleze do osob o cisnieniu niskim w szpitalu mialam 90/50,90/65:-( A ogolnie mam cisnienie w normie.Nie wykupilam tych lekow bo sie balam ze obniza mi jeszcze bardziej cisnienie i wtedy bedzie zle.Czy to faktycznie chodzi o obnizanie cisnienia czy maja one jakies inne dzialanie.Nie wiem co zrobic
Moze mialyscie podobny problem....bede wdzieczna za kazda odpowiedz
Moje pytanie dotyczy cordafenu i staveranu czyt. ze sa to leki obnizajace cisnienie. Ja naleze do osob o cisnieniu niskim w szpitalu mialam 90/50,90/65:-( A ogolnie mam cisnienie w normie.Nie wykupilam tych lekow bo sie balam ze obniza mi jeszcze bardziej cisnienie i wtedy bedzie zle.Czy to faktycznie chodzi o obnizanie cisnienia czy maja one jakies inne dzialanie.Nie wiem co zrobic
Moze mialyscie podobny problem....bede wdzieczna za kazda odpowiedz
reklama
agape84 - staveran jest oslonowy na serce. Skutkiem ubocznym fenoterolu jest kolatanie serca. Lepiej zebys brala staveran. Ja rowniez mam bardzo niskie cisnienie 90/50 i staveran na nie, nie wplynal negatywnie. Na temat tego drugiego leku sie nie wypowiadam poniewaz go nie bralam. Pozdrawiam
Podziel się: