reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie

Kobitki, leżcie wytrwale :tak:

Ja za to ostatnio śpię jak zabita. To pewnie ta świadomość, że już niewiele do końca. Skończyłam 34 tydzień :tak:

A szyjka miękka i króciutka:baffled:

reklama
Syla ja leżę dokładnie od 14 stycznia, pociesze Ci ze ja po fenoterolu mialam dzisiaj 149 bić a to nie jest rekord, bez fenoterolu też zaczeły mi się bicia jak cholera dlatego biorę leki na serce ale po fenoterolu jest jeszcze ciekawiej. Leżę a już mnie coś bierze bo kręgosłup tak jakbym czuła każdy kręg.
Trzymajcie sie jakos to bedzie, bo musi być dobrze

no ja tez leze od początku stycznia:-(
ale pocieszam sie ze skoro przezyłysmy z małą operacje w trakcie ciąży to chyba gorzej nie moze byc...
teraz musi byc tylko lepiej.ja biore na serducho isoptin ale 1 tabletka mi nic nei daje wiec biore min.2.
mam juz dosyc tych prochów, codziennie milion tabletek do połknięcia, do tego mam dosyc luteiny dopochwowo ale biore do konca maja i koniec.

mnie tez kręgosłup masakrycznie boli i biodra, juz nie moge znaleźć sobie dobrej pozycji ani do lezenia w dzien ani do spania, a brzuchol rosnie i robi sie coraz cięższy.

Ostatnia edycja:
Czesc,
dopiero teraz zalazlam Wasz wątek.
Jestem fenoterolowa przyszla mamuska.
Fenoterol biore od 22 tygodnia.Teraz biore 16 połówek na dobe.
Wczesniej bralam Luteine na zmiane z Dhupastonem.
W szpitalu bylam juz 2 razy na kroplowce.
Teraz jestem w 34 tyg.i lezeeeeeee.

Witamy Cię betiinka:-)
Dużo bierzesz tych połówek...ale najważniejsze że u Ciebie już końcówka:tak:.Jak sie czujesz po tym leku?
Pozdrawiam.

Przez piesze dni trzesly mi sie rece i kolatalo serce,ale teraz jest ok.
Najlepiej,ze lekarz powiedzial,ze moge na noc brac 1 cala tabletke.No i w pierwszym dniu brania fenoterolu wzielam cala i nie spalam do rana.Myslalam,ze serce mi wyskoczy,samalam jak ciuchcia i telepalo mnie do tego pot straszny.
Juz jest ok,
Nie wiem czy juz pisalyscie o skutkach ubocznych dla dziecka?

witajcie
au mneid zis bez humoru
o 7 dostalam smsa od znajomej- straciła czwarty raz ciąże:-(

ja jakos dzis spalam, nie moglam zasnac ale potem jakos udalo sie, zastanawiam sie czy nie dzwonic do gina bo ta nerka znowu bardzo boli, a jak zadzwonie to pewnie polozy mnei do szpitala.
mój mąz dzis o 7 rano polecial szkac truskawek, bo juz wczoraj obiecal bo niegdzie po poludniu nie mógl dostac.więc zjadlam na śniadanie truskawy.
14zł za kg przegięcie!

Ja też dzisaj nie wsosie :baffled:

Spałam fatalnie, a raczej nie spałam...

A u mnie sa juz truskawki po 7 zł, polskie :tak: Ale jeszcze nie jadłam bo mała alergiczka i sie boję kupic :baffled:

reklama
syla28 Z nerkami to nie przlewki, ja bym zadwoniła :tak: A miałaś usg nerek robione :confused: Ja miałam, przynajmniej wiem ze nic powaznego sie tam nie dzieje...

Do góry