reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Leżące fonoterolowe przyszłe mamusie

w twoim przypadku to juz moze tak zostac, mi leci dopiero 25 tydz wiec jeszcze ma miejsce i moze sobie fiknąc, choc przyznam ze od 3 tyg.jest poprzecznie, wiem bo mialam chyba ze 4 usg w ciągu tych 3 tyg.więc dziwi mnie to a poza tym czuje jak lezy. i smiac mi sie chce bo mam schizy jak leze na prawym boku ze jej na główke uciskam;-)

reklama
Ja już nie moge na prawym boku leżeć :no: Mała nie lubi stać na głowie ;-)

Ale skoro już raz cie cieli w tej ciąży to chyba zrobią ci i tak cc, bo to chyba za świeże blizny na brzuchu :confused: Lekarze coś wyjaśniali, bo Ciekawa jestem :-p

no pytalam w spzitalu i to kilku i mówią ze jak operacja w 14 tyg to do 40 tygodnia wszytsko bedzie zagojone... i ze raczej Siłami natury no chyba ze cos bedzie nie tak, narazie tym sie nie martwie, teraz sie modle zeby dotrwac do konca bo poprzednią ciąze straciłam w 23 +4 dni.

Czesc dziewczynki :-) co tam u was ??? Piekna pogoda dzisiaj byla no nie :-D Ja bylam dzis odebrac wypis ze szpitala i sobie przy okazji troszke poszalalam po miescie :-) tak w glebi serca balam sie, ze pozniej za ta mala rozpuste zostane ukarana skurczami ale naszczescie nic sie nie dzieje...fu fu - zeby nie zapeszyc:tak: A jutro ide do mojego doktorka - eh juz sie nie moge doczekac - ciekawa jestem ile Kondzio utyl :-)

no chanel ty tak nie szalej:-)
a ja leze i gnije
strasznie mnie bolą biodra i nogi od lezenia. juz nie moge wytrzymac z tego bólu.

doskonale cie rozumiem :tak: ja tez jak polezakuje sobie caly dzien to pozniej jestem cala obolala :wściekła/y: wydaje mi sie, ze ten bol bioder, plecow, nog i wogole calego ciala jest gorszy od bolu przy skurczu :no: chociaz zdecydowanie bardziej wole ten bol niz skurcze :baffled:

mnie do tego pachwiny bolą okropnie.dzis troche połzailam po mieszkaniu,pościągalam pranie z suszarki, bo juz nie moglam wylezec..no ale ile to 10 minut w ruchu a potem znowu lezenie...

reklama
uuuu....a co tu tak cicho dziewczyny ??? Mam nadzieje, ze nic zlego sie z Wami nie dzieje ???
Ja wczoraj bylam u mojego doktorka - musze sie pochwalic - moj syn wazy 2264g :tak:wiec juz kawal chlopa z niego ;-) Ja natomiast przez 2 tygodnie utylam 4 kg :szok: az sie boje pomyslec ile jeszcze mi przybedzie...
A jak tam u Was dziewczyny ??? Jak sie czujecie i jak Wasze maluchy ??

Do góry