DarkAsterR
Fanka BB :)
Byc może.
Mnie lewatywy ani razu nie oferowano ale ja z innej bajki jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mi nie przeszło przez myśl że przed cc trzeba zrobić. Naprawdę nie wiedziałam.Byc może.
U nas po ZZO należy leżeć przez taki czas i dopiero wtedy następuje pionizacja.A dlaczego ma leżeć przez 10-12 godzin..?
Ja przy cc dostałam podpajęczynówkowe, a nie zzo, może tu jest różnica? Nie sądzę, zastanawiam się tylko czemu różne szpitale różnie robią.U nas po ZZO należy leżeć przez taki czas i dopiero wtedy następuje pionizacja.
Nie wiem jakie są zalecenia po znieczuleniu ogólnym.
Ale mi się pokręciło... Oczywiście, że chodziło mi o znieczulenie podpajęczynówkowe a nie zewnątrzoponoweJa przy cc dostałam podpajęczynówkowe, a nie zzo, może tu jest różnica? Nie sądzę, zastanawiam się tylko czemu różne szpitale różnie robią.
U nas po ZZO należy leżeć przez taki czas i dopiero wtedy następuje pionizacja.
Nie wiem jakie są zalecenia po znieczuleniu ogólnym.