reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lektury trzylatka

Jagoda jak wkleja się teraz zdjęcia, bez konieczności robienia z nich załączników.
Dawniej była ikonka img, teraz po zmianach nie wiem jak to zrobić.

reklama
To widze, ze dzieciaczki lubia prawie to samo czytac. Moj tez uwielbia Franklina i Kamyczka :-) Z Kamyczkiem uczyl sie siusiu do nocniczka, z Franklinem jak spac samemu w pokoju, a teraz uczy sie z obydwoma i jeszcze z Julka i Bolkiem i Lolkiem jak to jest jak sie chodzi do przedszkola.
Poza tym czytamy mu jeszcze anglojezyczne ksiazki o Thomasie.
Jakby mogl to by nie schodzil z kolan. Gdy tylko zobaczy, ze mam wolna chwile od razu chwyta za ksiazeczke i pyta: "Poczytasz mi?" (plus sliczny usmieszek), trudno mu odmowic wtedy. :-D:-D:-D

Witam,
mój synek Alan uwielbia jak czytamy i jest fanem książek.
Jeśli mogę to plecam "Bajki samograjki"J.Brzechwy są super(klasyka)ale wspólnie mozna fajnie się bawić.Można czytać robić przedstawienie i jeszcze śpiewać.
Zaczyna szukać innych wrażeń po BOBie i Franklinie ostatnio sięga częściej po SCOOBY-DOO!

No to pieknie zawalilam forum:tak:;-)

Natalka tez uwielbia jak jej sie czyta i w sumie to lubi wszystko najbardziej to Kubusia Puchatka Czerwonego Kapturka i Reksio
Ale juz nawed o plastusiu jej czytałam:-D

jola ma dosc duzy zbior ksiazek (kamyczek u nas zadzialal przy nauce siusiu).
ostatnio hitem wieczorem sa bajki do sluchania na plytach :-) (czytane przez polskich aktorow - oraz wersje angielskie)
bardzo lubi tez "dorosle" ksiazki. w zeszlym miesiacu przeczytalysmy "malego ksiecia". uwielbiala tez sluchach wiedzmina (ciezkie momenty pomijalam) :-p
swietne sa ksiazeczki z magnesami - ale mala nie slucha polecen - jest dosc niecierpliwa i zawsze ma swoja inwencje!

Kacperek też lubi Franklina.
poza tym uwielbia bajki o rycerzach więc wymyślam co się da i jeszcze jest zachwycony taką serią Mała Szkoła- my mamy o morzu alw w najbliższym czasie postaram się dokupić coś innego.
chociaż powiem wam szczerze że jak był młodszy to bardziej wolał bajki niż teraz. teraz to puzzle klocki i bajki na dvd

U nas hitem była LOKOMOTYWA Tuwima, a poza tym lubi słuchać Kubusia Puchatka, krótkich wierszyków które próbuje już sam powtarzać, lubi Tomka i przyjaciół, Franklina i bardzo lubi słuchać bajek z płyty była kiedyś kolekcja bajki z ramą i często się dopomina mamo włącz mi "drogie dzieci" :-D:-D

U nas na tapecie jest ostatnio Bob Budowniczy. Mamy trzy ksiazeczki z opowiastkami i moglabym mu czytac bez konca.....

Ale ogolnie, Jedrek lubi jak mu sie czyta i slucha wszystkiego z duzym zainteresowaniem.

Lubie tez jak sam bierze ksiazeczki i udaje ze czyta, opowiadajac obrazki. Fajne to jest :tak:

reklama
Do góry