reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Leki i suplementy dla mam i dzieci

już się zapisałam ;) ale nie podałam żadnego adresu do korespondencji żeby mi dali kartę .... hmm....

edit , dobra ;D mam ;D wszystko już ogarnę i mi przyjdzie karta ;)

http://www.doz.pl/apteka/p60884-Feminovit__DHA_kapsulki_twarde_30_szt

myśle czy ich nie zamówić ? bo moje podrożały już za 30 tabl. 45 zł ... troche za dużo jak dla mnie , i chce zmienić , brała któraś z Was to ?

reklama
Ja tez kupiłam ostatnio witaminy własnie z DHA, bo mi gin kazał takie kupić i cholera ponad 40 zł zapłaciłam, następne zamówię przez net, będzie taniej.

ann ja je biorę odkąd tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży :) na szczęście mi nic po nich nie było ,albo organizm się od samego początku przyzwyczaił ....

teraz znalazłam te feminovit i on też ma DHA , więc chyba się na niego zdecyduje bo cena bez porównania.... 45 a 20 ?? :szok:
a kupiłam matruelle tylko dlatego że o ciąży powiadomiłam moją ginekolog przez telefon , bo ciąży u niej nie prowadzę bo jest za droga , (sama wizyta z cyto kosztowała mnie 180zł :no:) no i pewnie ona ma podpisaną jakąś "umowę " z pharmatonem i dlatego mi maturelle poleciła ....szkoda że wcześniej o tym nie myślałam , ale teraz kupie ten feminovit

ja od wczoraj biorę witaminy - matruelle, wczesniej nic nie brałam... i troszkę się nie za czuję...
może brałaś na czczo? ja jak biorę na czczo to mnie muli że szok :crazy:

ann ja je biorę odkąd tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży :) na szczęście mi nic po nich nie było ,albo organizm się od samego początku przyzwyczaił ....

teraz znalazłam te feminovit i on też ma DHA , więc chyba się na niego zdecyduje bo cena bez porównania.... 45 a 20 ?? :szok:
a kupiłam matruelle tylko dlatego że o ciąży powiadomiłam moją ginekolog przez telefon , bo ciąży u niej nie prowadzę bo jest za droga , (sama wizyta z cyto kosztowała mnie 180zł :no:) no i pewnie ona ma podpisaną jakąś "umowę " z pharmatonem i dlatego mi maturelle poleciła ....szkoda że wcześniej o tym nie myślałam , ale teraz kupie ten feminovit
tylko chyba te odrębne dha ma więcej tego dha niż te w połączeniu z witaminami.

Mońcia [h=1]Feminovit + DHA, kapsułki twarde, 30 szt ma[/h]
Olej z alg 40 mg w tym 13 mg DHA

a [h=1]Prenatal DHA z alg, kapsułki, 30 szt ma 1 kapsułka zawiera 300 mgkwasu DHA (dokozaheksaenowego) więc jest różnica[/h]

Ostatnia edycja:
Ann jak Cie muli to bierz je przed snem ; ) ja wieczorem biore od początku tabletki ; )
a nadalka dzięki za uwagę , ale jakoś myśle że niektórzy biorą tylko folik , i też dobrze żyją , więc mi mniej DHA różnicy już nie robi , brałam 7 miesięcy tamte , teraz na koniec wezme te słabsze

reklama
Dziewczyny takie zboczenie zawodowe: bierzcie witaminki jakie brałyście, a kupcie sobie w aptece/necie/superparm tylko Omegę 3, np. OLIMP GOLD OMEGA 3_ MOCNE SERCE _GRATIS_ APTEKA (2257481269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na 2 miesiące po 1 kapsułce dziennie to wychodzi na prawdę nie drogo. A powiem szczerze, że jest to mój stały suplement od 3 lat z miesięcznymi przerwami co 5 miesięcy i da się odczuć jego brak przez ten miesiąc "abstynencji".

Ostatnia edycja:
Do góry