reklama
Polecam Panią Dr Barbarę Michalczyk www.drbasia.szczecin.pl
Fajna babka, konkretna i dojeżdża !!!
Fajna babka, konkretna i dojeżdża !!!
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
cezaria dr Basia właśnie wyszła ode mnie z domu, baaardzo dziękuję ci za namiar na nią.
tak konkretnej doktorki na oczy jeszcze nie widziałam.
od dziś i ja ją będę polecała...
jeszcze raz dziękuję
jeszcze raz dziękuję
cezaria dr Basia właśnie wyszła ode mnie z domu, baaardzo dziękuję ci za namiar na nią.
jeszcze raz dziękuję
Mnie też się podobało jej podejście do dzieciaków, na koniec wszystko i rzeczowo wyjaśniła i kontrola po kilku dniach bezpłatna w klinice , także naprawdę super ! Cieszę się, że mogłam pomóc
Pozdrawiam
Dziewczyny, a co powiecie o lekarzach z Łuczniczej?
Ja zapisałam dziecko do dr. Ziółkowskiej, ale jeszcze jej nie znam na tyle, żeby coś o niej powiedzieć.
Ja zapisałam dziecko do dr. Ziółkowskiej, ale jeszcze jej nie znam na tyle, żeby coś o niej powiedzieć.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Dobrym lekarzem pediatrą jest p. Przyłucka (imion niestety nie pamiętam) oraz p.Krasowska z przychodni na ul. Kadłubka. Oraz oczywiście dr. Jacek Rudnicki ze szpitala na Pomorzanach. Serdecznie pozdrawiam:-)
jeśli chodzi o łuczniczą to szczerze odradzam. lekarze sa niekompetentni , spóźniają sie i raczej nie wiedza co sie dzieje z dzieckiem. wystarczy lekki katarek a oni juz snuja grype. nie potrafia rozpoznac chorobDziewczyny, a co powiecie o lekarzach z Łuczniczej?
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Czec dziewczyny!!
mam nadzieje ze ktos tutaj zaglada...potrzebuje pomocy poniewaz moja coreczka najprawdopodobniej ma AZS albo skaze bialkowa...szikam dobrego pediatry ktory sie tym zajmuje w szczecinie.
wiecie cos na ten temat??
Serdecznie pozdrawiam
mam nadzieje ze ktos tutaj zaglada...potrzebuje pomocy poniewaz moja coreczka najprawdopodobniej ma AZS albo skaze bialkowa...szikam dobrego pediatry ktory sie tym zajmuje w szczecinie.
wiecie cos na ten temat??
Serdecznie pozdrawiam