reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lekarz z polecenia.

Nie ma za co:)
ja tez jak tylko w grudniu bede w polsce ide z Nadia do niego na wizyte.Bylam z nia przed wyjazdem na osiedlu Majowym okulista "OKO" nie polecam...

reklama
Hej.

Czy któraś z Was może polecić sprawdzonego i dobrego dermatologa dziecięcego. Gdyby był tez alergologiem to byłby ideał:-)

dominic co do dermatologów nie polece ci ponieważ chodziłam do róznych( wszczególności na arkońskiej) i nie polece ich mojego syna leczyło 6 i żaden nie mogł pomoc,chodze do pulmonologa-alergologa p. Ciechanowska przyjmuje w zdrojach jak i na słowackiego,tremin czekania miesiac , ale moze rejestroiwac 1 stycznia i beda na luty.

Dziewczyny poradźcie mi, gdzie mogę się dostać do laryngologa, który umie się obchodzić z dziećmi?
Kassi zaczęła nagle strasznie chrapać. Chrapie już trzecią noc. Masakra jak głośno. Nie wiem gdzie iść i wiem, że do laryngologów są straszne kolejki, prywatnie chyba także.
Poradźcie coś, bo lekarz potrzebny na teraz.

Dzięki za info. Wląśnie na początku lutego byląm u tej doktor. Powiedziala, że przyczyną chrapania Kassi jest alergia. Kassi przestala chyba na widok tej doktor chrapać. W nocy już byl spokoj. :-D Nawet nie zdążylam wykupić leków. Może przyczyną bylo suche powietrze w pokoju. Bo od tamtej pory pilnuję, żeby każdej nocy na kaloryferze wisialy trzy zmoczone tetrowe pieluchy.

reklama
Kassi nadal jest w pieluszkach. Ma ostatnio plamki na pupie ciągle w tych samych miejscach. Wygląda mi to tak, że coś sie zamnożylo. Rodzinna kiedyś wypisalą Pimafucort ale jest bezskuteczny. Tormentiol także. I wlaśnie nie wiem co robić. Czy spowrotem do rodzinnej, czy może lepiej do dermatologa? Ale czy są dermatolodzy od dzieciaczków i zabiedzonych pupek? :-) Możecie polecić kogoś?

Do góry