reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarz z polecenia.

Nie ma za co:)
ja tez jak tylko w grudniu bede w polsce ide z Nadia do niego na wizyte.Bylam z nia przed wyjazdem na osiedlu Majowym okulista "OKO" nie polecam...

reklama
Hej.

Czy któraś z Was może polecić sprawdzonego i dobrego dermatologa dziecięcego. Gdyby był tez alergologiem to byłby ideał:-)

dominic co do dermatologów nie polece ci ponieważ chodziłam do róznych( wszczególności na arkońskiej) i nie polece ich mojego syna leczyło 6 i żaden nie mogł pomoc,chodze do pulmonologa-alergologa p. Ciechanowska przyjmuje w zdrojach jak i na słowackiego,tremin czekania miesiac , ale moze rejestroiwac 1 stycznia i beda na luty.

Dziewczyny poradźcie mi, gdzie mogę się dostać do laryngologa, który umie się obchodzić z dziećmi?
Kassi zaczęła nagle strasznie chrapać. Chrapie już trzecią noc. Masakra jak głośno. Nie wiem gdzie iść i wiem, że do laryngologów są straszne kolejki, prywatnie chyba także.
Poradźcie coś, bo lekarz potrzebny na teraz.

Dzięki za info. Wląśnie na początku lutego byląm u tej doktor. Powiedziala, że przyczyną chrapania Kassi jest alergia. Kassi przestala chyba na widok tej doktor chrapać. W nocy już byl spokoj. :-D Nawet nie zdążylam wykupić leków. Może przyczyną bylo suche powietrze w pokoju. Bo od tamtej pory pilnuję, żeby każdej nocy na kaloryferze wisialy trzy zmoczone tetrowe pieluchy.

reklama
Kassi nadal jest w pieluszkach. Ma ostatnio plamki na pupie ciągle w tych samych miejscach. Wygląda mi to tak, że coś sie zamnożylo. Rodzinna kiedyś wypisalą Pimafucort ale jest bezskuteczny. Tormentiol także. I wlaśnie nie wiem co robić. Czy spowrotem do rodzinnej, czy może lepiej do dermatologa? Ale czy są dermatolodzy od dzieciaczków i zabiedzonych pupek? :-) Możecie polecić kogoś?

Do góry