reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarz z polecenia.

Witam,
za tydzien bede w Polsce z 4 miesieczna córka, potrzebuje namiaru na sprawdzonych lekarzy w Szczecine : Neurologa dziecięcego, Alergologa i Gastrologa.

Z góry dziekuje i pozdrawiam

reklama
Basia co do neurologa i alergologa nie pomogę, nie miałam z żadnym do czynienia, ale gastrologów kilku przerobiliśmy i z czystym sumieniem mogę polecić naszą panią dr. Odkąd Szymon trafił do szpitala mając 2miesiace jesteśmy pod jej opieką, teraz już tylko profilaktycznie i dlatego że jej ufamy, bo dziecko jest właściwie wyleczone :) Koszt wizyty o ile się nic nie zmieniło to 120zł (wizyta domowa)
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n. med. Aneta G

Witajcie po świętach,my już po chrzcinach-super było.Mam pytanie, znacie jakiegoś dobrego fizjoterapeutę??Bo chciałabym się wybrać z Majką a nie znam nikogo.

Znacie moze jakiegos rehabilitanta z metody ndt-Bobath, ktory dojechalby do domu? Mam zalecona rehabilitacje jednej corki, a bez sensu, zebym jezdzila gdzies z dwoma;/

Witam

Mieszkam w zachodniopomorskiem. Prosze o podzieleniem sie informacjami na temat dobrych , sprawdzonych gastroenterologów dzieciecych ze Szczecina.

Moj Synek Wiktor skonczyl półtorej roku i jak dotad przespał 2 całe noce
shocked.gif
Jestem u kresu sił i wytrzymałosci, juz nie wiem do ktorych drzwi zapukac zeby uzyskac jakas pomoc. Noc to wstawanie po 8, 10, 12 razy...Mały rzuca sie , wierci, popłakuje. Jestem umęczona ciągłym noszeniem Go. Prosze poradzcie cos odnosnie tego , gdzie moglabym sie skonsultowac z jakims solidnym pediatra.
yes2.gif
Dodam ze robilam kilkakrotnie badanie kału w kierunku obecnosci na pasozyty i nic nie wykazało. Poza tym to ze ida Małemu zeby to tez raczej nie ma wiele do rzeczy bo gdy mu nie ida - nocki sa tak samo koszmarne
no.gif

Muszę pilnie mieć nowe okulary. Znacie jakiegoś dobrego okulistę, który dobierze mi okulary?
Pewnie każdy jako tako to potrafi. Mnie potrzeba rozsądnego okulisty. Bo mam problem z akceptacją szkieł cylindrycznych - boli mnie głowa i się wywracam, jak są za mocne. Niestety z tego co widzę malo który okulista to rozumie i walą okulary jak najmocniejsze i to wyłącznie na astygmatyzm. A ja niestety już staruszka coraz słabiej z bliska widzę i potrzeba mi okulary i na astygmatyzm i na czytanie z bliska. A nawet bardziej te z bliska do czytania potzrebne, bo astygmatyzm mi mało przeszkadza.
Okulista, do którego chcialam iść ma terminy dopiero na 9 sierpnia, bo wyjeżdża na urlop.
Jeśli możecie kogoś polecić, to bardzo proszę.

reklama
hej dziewczyny,
musze zapisac coreczke do okulisty na pierwsza wizyte. w zwiazku z tym mam do Was pytanie. czy możecie mi polecić jakiegoś okuliste, który przyjmuje na NFZ maluszki?

Do góry