reklama
No widzisz, czyli ginekolog był blisko
Gratulacje
dziekuje, ale mamy juz wynik badan genetycznych (Nifty pro) wg ktorych jest dziewczynka ale najwazniejsze ze wyniki sa dobre jutro z rana jeszcze 1 prenatalne to ciekawe czy znow zobacza siusiakaMój lekarz w 16 tygodniu powiedział, że będzie chłopczyk. Dostałam rwy kulszowej, pojechałam na SOR i przypadkowo dowiedziałam się, że będę mieć Hanie, nie Dawidka Także nie nastawiaj się. Najlepiej widać na połówkowych. Zdrowka
a lekarz nie widział niczego? ktory to tydzień? Ja dzisiaj byłam (12 tc) i bylo za wczesnie, gdzie tak jak Wam pisalam inny lekarz w 10 upieral sie ze widzi plec z ta roznica ze dzisiaj mialam przez brzuch, a wtedy dopochwowo.Hej, jestem tu nowa i nie wiem czy w dobry temat trafiłam, ale zaryzykuję jak myślicie, po tym zdjęciu da radę określić płeć?
Ja tez ze swojego doswiadczenia powiem, ze chyba samopoczucie w ciazy ma male znaczenie, w ogole nie wymiotuje, wygladam ladnie, na slodkie nawet nie patrze, a wg nifty dziewczynka. Natomiast jedyne co sie mi
sprawdzilo to ph moczu (5,5) na dziewczynke
I jaka płeć? Bo ja że zdjęcia bym powiedziała, że dziewczynkaHej, jestem tu nowa i nie wiem czy w dobry temat trafiłam, ale zaryzykuję jak myślicie, po tym zdjęciu da radę określić płeć?
G
guest-1693758626
Gość
Osobiście bym się nie nastawiała.
Lepiej chwilę poczekać
Nam najpierw pani doktor powiedziała że będzie chłopiec następnie przez kolejne trzy wizyty stwierdziła że na 100 % dziewczynka.
Osobiście nam jest bez różnicy jaka będzie płeć aby tylko zdrowe
Mam nadzieję że się już płeć nie zmieni jak kupimy wózek w kwiatki ale to jeszcze chwila więc może się wszystko wydarzyc.
Lepiej chwilę poczekać
Nam najpierw pani doktor powiedziała że będzie chłopiec następnie przez kolejne trzy wizyty stwierdziła że na 100 % dziewczynka.
Osobiście nam jest bez różnicy jaka będzie płeć aby tylko zdrowe
Mam nadzieję że się już płeć nie zmieni jak kupimy wózek w kwiatki ale to jeszcze chwila więc może się wszystko wydarzyc.
reklama
Podziel się: