reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarz podał płec w 10 tygodniu ciazy.

Mi w 12 tyg. tez mówił na prenatalnych, ze na bank chłopiec a w 20 tyg. okazało się, ze siusiak wyparował 😂 wiec szczerze mówiąc to ja bym się nie nastawiała, bo rzeczywiście są szanse 50/50 😀

reklama
dzieki dziewczyny, za tydzien robie nifty to bedzie pewnosc. Chociaz znajac moje szczescie nifty powie jedno a lekarze na usg drugie🙈
Moja siostra ma 3 synków i tez jeden z nich mial byc dziewczynka. Natomiast nigdy nikt nie okreslal plci tak wczesnie jak u mnie i juz zglupialam czy to mozliwe.
Płeć moich dzieci była określana w 11 tygodniu. Pierwsza córka, potem syn. I się potwierdziło. Określenie płci było ponad tydzień przed badaniami prenatalnymi w jednym i drugim przypadku. Także ja myślę, że jest to możliwe.

U mnie pierwsza córka w 16 tc , Maja była spokojna na usg 😀 a druga Adrianna w 20 tc , bardzo wiercąca i wcześniej nie chciała wsporacować 😎zresztą do tej pory nie chce i ciagle się wierci 🤣

Płeć moich dzieci była określana w 11 tygodniu. Pierwsza córka, potem syn. I się potwierdziło. Określenie płci było ponad tydzień przed badaniami prenatalnymi w jednym i drugim przypadku. Także ja myślę, że jest to możliwe.
u mnie także w 11tc lekarz stwierdził, ze chłopczyk co potwierdziły prenatalne i kolejne usg.

reklama
Do góry