Wiktoria96
Fanka BB :)
Mi w 12 tyg. tez mówił na prenatalnych, ze na bank chłopiec a w 20 tyg. okazało się, ze siusiak wyparował wiec szczerze mówiąc to ja bym się nie nastawiała, bo rzeczywiście są szanse 50/50
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płeć moich dzieci była określana w 11 tygodniu. Pierwsza córka, potem syn. I się potwierdziło. Określenie płci było ponad tydzień przed badaniami prenatalnymi w jednym i drugim przypadku. Także ja myślę, że jest to możliwe.dzieki dziewczyny, za tydzien robie nifty to bedzie pewnosc. Chociaz znajac moje szczescie nifty powie jedno a lekarze na usg drugie
Moja siostra ma 3 synków i tez jeden z nich mial byc dziewczynka. Natomiast nigdy nikt nie okreslal plci tak wczesnie jak u mnie i juz zglupialam czy to mozliwe.
u mnie także w 11tc lekarz stwierdził, ze chłopczyk co potwierdziły prenatalne i kolejne usg.Płeć moich dzieci była określana w 11 tygodniu. Pierwsza córka, potem syn. I się potwierdziło. Określenie płci było ponad tydzień przed badaniami prenatalnymi w jednym i drugim przypadku. Także ja myślę, że jest to możliwe.
Powie powie zapytaj jak by obstawiał bo oni średnio na początku chcą mówić.... Powodzonka i daj znać jak tamJa dzisiaj mam prenatalne 11+5 ciekawe czy coś powie
Powie powie zapytaj jak by obstawiał bo oni średnio na początku chcą mówić.... Powodzonka i daj znać jak tam