reklama
To dbaj o siebie żebyś maleństwa nie zaraziła. Poz tym jak kiepsko się człowiek czuje to jest mniej cierpliwy a dziecku potrzeba duuużo cierpliwości. Moja Nika ma dwie dolne jedynki ledwo widoczne ok1-2mm i białe dziąsełka na górze. A jak tam u Was?
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Mam nadzieję, że dziś się wam udały spacerki. Mój mąż spacerował z małym dziś w sumie prawie 4 godziny (w dwóch turach). Ja się z wami na razie wózkami nie mijam, bo wysyłam facetów na spacer a sama staram się uczyć, bo do połowy czerwca muszę semestr na uczelni zamknąć a zaległości, że hoho...
W
www.krasnal.pl
Gość
AniaSzwarc Epoka lodowcowa 2 -taka sobie-myslałam,że bedzie lepsza
w/g mnie jedynka była zdecydowaie lepsza
te ostatnie ciepłe dni tzn. mam na myśli od poniedziałku do piatku spacerowałysmy z Oliwka po Legionowie,od ul.Handlowej (bardzo blisko Ciebie) do Urzędu Skarbowego i spowrotem
łącznie to byłysmy na dworku chyba po 8 godzin dziennie
w/g mnie jedynka była zdecydowaie lepsza
ilonak to może my sie mijałysmy..?ilonak pisze:Witaj Magda25 też dzisiaj o tym mijaniu się myślałam jak byliśmy na spcerze z Nisią. Być może już się widziałyśmy. kto wie, często chodzę po mieście. Jest tu ktoś czy już śpicie?
te ostatnie ciepłe dni tzn. mam na myśli od poniedziałku do piatku spacerowałysmy z Oliwka po Legionowie,od ul.Handlowej (bardzo blisko Ciebie) do Urzędu Skarbowego i spowrotem
łącznie to byłysmy na dworku chyba po 8 godzin dziennie
Cześć dziewczyny co tu tak cicho? Wszystkie wyjechałyście na długi week?
krasnal może i widziałyśmy się? my wychodzimy najczęściej ok14 tak ze dwie i pół godzinki. i chodzimy też tymi ulicami "niedalekimi" tzn Daliowa, Kwiatowa, Przemysłowa, Handlowa i oczywiście Bałtycka- jak nie mamy niczego do załatwiania na mieście.
Pozdrowionka
krasnal może i widziałyśmy się? my wychodzimy najczęściej ok14 tak ze dwie i pół godzinki. i chodzimy też tymi ulicami "niedalekimi" tzn Daliowa, Kwiatowa, Przemysłowa, Handlowa i oczywiście Bałtycka- jak nie mamy niczego do załatwiania na mieście.
Pozdrowionka
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ilonak wracam do twojego pytania o suwaczek. Ja zrobiłam taki ze zdjęciem korzystając ze strony
http://lilypie.com/first_birthday.php
na dole masz:
Left side photo (optional):
i możesz wrzucić zdjęcie z kompa, ale musisz je zmniejszyć do poniżej 100KB.
Powodzenia.
http://lilypie.com/first_birthday.php
na dole masz:
Left side photo (optional):
i możesz wrzucić zdjęcie z kompa, ale musisz je zmniejszyć do poniżej 100KB.
Powodzenia.
Czesc dziewczyny!I po weekendzie.Pogoda taka sobie była ale za to jak sie weekend konczy to sie cieplej robi my dziś zaliczyliśmy spacerek po lesie całą naszą rodzinką a więc i pieski sie załapały.Teraz coś mała marudzi ale to już jej godzina na płacz.Nie ma dnia żeby w okolicach 17-18 nie płakała kolki raczej wykluczam bo jak była mniejsza miała kolki i wtedy to już nic jej nie uspokajało a teraz jak np wyjdziemy na spacerek to raczej sie uspokaja więc myśle że chodzi raczej o zmęcznie.Po kąpieli po 19 i jedzonku usypia raz dwa.Tylko jeszcze arie odstawia w czasie kąpieli : właśnie chciałam zapytać-czy wasze dzieci też tak płaczą w czasie kąpieli?A tu musiałam sie pochwalić jak ładnie już trzyma główke podczas lezenia na brzuszku
reklama
Siemka dziewczęta!
Lui mam nadzieję,że już dobrze się czujesz, Swietnie trzyma główkę Twoja niunia. Moja Nika też płakała jak była w tym wieku ale za jakiś czas to przechodzi,podobno dzieci tak mają jak mają dużo wrażeń, muszą to wszystko jakoś odreagować a inaczej jeszcze nie umieją
Magda dzięki bardzo za wskazówki jak znajdę trochę czasu to spróbuję wtedy zobaczycie Nikę.
Pogoda dziś była rewelacyjna my byliśmy długo na spacerku.
Lui mam nadzieję,że już dobrze się czujesz, Swietnie trzyma główkę Twoja niunia. Moja Nika też płakała jak była w tym wieku ale za jakiś czas to przechodzi,podobno dzieci tak mają jak mają dużo wrażeń, muszą to wszystko jakoś odreagować a inaczej jeszcze nie umieją
Magda dzięki bardzo za wskazówki jak znajdę trochę czasu to spróbuję wtedy zobaczycie Nikę.
Pogoda dziś była rewelacyjna my byliśmy długo na spacerku.