reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Legionowo i okolice

Witaj Magda25 też dzisiaj o tym mijaniu się myślałam jak byliśmy na spcerze z Nisią. Być może już się widziałyśmy. kto wie, często chodzę po mieście. :) Jest tu ktoś czy już śpicie?

reklama
Cześć dziewczyny ładna dzisiaj pogoda się zapowiada. Od rana świeci słoneczko:) więć udadzą się spacerki

Hej!Faktycznie dziś pogoda dopisuje.Jak narazie ;)Miejmy nadzieje że już tak zostanie bo przez ten wczorajszy deszcz to sie tylko bólu gardła dorobiłam.

To dbaj o siebie żebyś maleństwa nie zaraziła. Poz tym jak kiepsko się człowiek czuje to jest mniej cierpliwy a dziecku potrzeba duuużo cierpliwości. :) Moja Nika ma dwie dolne jedynki ledwo widoczne ok1-2mm i białe dziąsełka na górze. A jak tam u Was?

Mam nadzieję, że dziś się wam udały spacerki. Mój mąż spacerował z małym dziś w sumie prawie 4 godziny (w dwóch turach). Ja się z wami na razie wózkami nie mijam, bo wysyłam facetów na spacer a sama staram się uczyć, bo do połowy czerwca muszę semestr na uczelni zamknąć a zaległości, że hoho...

AniaSzwarc Epoka lodowcowa 2 -taka sobie-myslałam,że bedzie lepsza
w/g mnie jedynka była zdecydowaie lepsza

ilonak pisze:
Witaj Magda25 też dzisiaj o tym mijaniu się myślałam jak byliśmy na spcerze z Nisią. Być może już się widziałyśmy. kto wie, często chodzę po mieście. :) Jest tu ktoś czy już śpicie?
ilonak to może my sie mijałysmy..?
te ostatnie ciepłe dni tzn. mam na myśli od poniedziałku do piatku spacerowałysmy z Oliwka po Legionowie,od ul.Handlowej (bardzo blisko Ciebie) do Urzędu Skarbowego i spowrotem
łącznie to byłysmy na dworku chyba po 8 godzin dziennie :)

Cześć dziewczyny co tu tak cicho? Wszystkie wyjechałyście na długi week?
krasnal może i widziałyśmy się? my wychodzimy najczęściej ok14 tak ze dwie i pół godzinki. i chodzimy też tymi ulicami "niedalekimi" tzn Daliowa, Kwiatowa, Przemysłowa, Handlowa i oczywiście Bałtycka- jak nie mamy niczego do załatwiania na mieście.
Pozdrowionka :D

Ilonak wracam do twojego pytania o suwaczek. Ja zrobiłam taki ze zdjęciem korzystając ze strony
http://lilypie.com/first_birthday.php
na dole masz:
Left side photo (optional):
i możesz wrzucić zdjęcie z kompa, ale musisz je zmniejszyć do poniżej 100KB.
Powodzenia.

Czesc dziewczyny!I po weekendzie.Pogoda taka sobie była ale za to jak sie weekend konczy to sie cieplej robi :) my dziś zaliczyliśmy spacerek po lesie całą naszą rodzinką a więc i pieski sie załapały.Teraz coś mała marudzi ale to już jej godzina na płacz.Nie ma dnia żeby w okolicach 17-18 nie płakała :( kolki raczej wykluczam bo jak była mniejsza miała kolki i wtedy to już nic jej nie uspokajało a teraz jak np wyjdziemy na spacerek to raczej sie uspokaja więc myśle że chodzi raczej o zmęcznie.Po kąpieli po 19 i jedzonku usypia raz dwa.Tylko jeszcze arie odstawia w czasie kąpieli ::) właśnie chciałam zapytać-czy wasze dzieci też tak płaczą w czasie kąpieli?A tu musiałam sie pochwalić jak ładnie już trzyma główke podczas lezenia na brzuszku ;)

reklama
Siemka dziewczęta!
Lui mam nadzieję,że już dobrze się czujesz, Swietnie trzyma główkę Twoja niunia:). Moja Nika też płakała jak była w tym wieku ale za jakiś czas to przechodzi,podobno dzieci tak mają jak mają dużo wrażeń, muszą to wszystko jakoś odreagować a inaczej jeszcze nie umieją
Magda dzięki bardzo za wskazówki jak znajdę trochę czasu to spróbuję wtedy zobaczycie Nikę.
Pogoda dziś była rewelacyjna my byliśmy długo na spacerku.

Do góry