reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Laktacja, karmienie itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na razie nie musiałam jeszcze ściagac pokarmu, idzie lekko, najważniejsze ze Antos nie przezywa rozstania z cycusiem, czasami jak sie do mnie przytula to szuka cycka i rozdziawia buzię ale nie płakał ani razu:tak:

reklama
A ja chyba pociągnę do końca kwietnia. Potem na majówke wyjeżdżamy sami z mężem i to będzie dobry czas na odstawienie. Bo Julek nie będzie mnie widział, a ja jakoś nie widzę tego ściągania przez tydzień, by laktację utrzymać. A chyba po tygodniu to już trudno będzie od nowa zacząć?

maarta super ze odstawienie idzie gladko
magdalena ja tez mysle powoli o odstawieniu od piersi i mysle ze jezeli tego chcesz to taki wyjazd to dobry moment ...

maarta - niezły film!!! Jestem pod wrażeniem. Tym bardziej, że ja w ogóle nie mogłam karmić:no:

i u nas kolejna zmiana; z 2 zapodan piersi (rano i wieczorem) zostalo juz tylko poranne - wieczorne odpadlo bez zadnego problemu a ranne zostalo dla wygody ...

U nas od ok 3 tygodni był cycek tylko rano, a od 3 dni Julek go w ogóle zbojkotował. Planowałam koniec na "majówkę", bo wyjeżdżamy bez niego, ale chyba sam do tego wcześniej dorósł. Ja też znoszę to ok :) Takie mam teraz fajne piersi :-D

reklama
cholewcia pisze tego maila drugi raz bo wczesniej mi przestal dzialac net jak wysylalam brrrr:baffled: :baffled: :baffled:
Ja juz tez myslalm ze Maja sie zegna z cycusiem bo juz jadla raz dziennie.
A tu niespodzianka bo od 2 dni Maja niechce nic prawie jesc wychodza jej 3 czworki naraz :-( Wczoraj np miala strajk glodowy przez caly dzien zjadla rano i wieczorem kaszki, 4 lyzeczki obiadu i banana. Wiec dawalam jej z 4 razy cycka coby miala w tym brzuszku troche amciu. Dzis juz bylo troszke lepiej bo zjadla chociaz caly obiadzik ze sloiczka i deserek caly. Mam nadzieje ze bedzie jutro troche lepiej. A dzis skubana domagala sie cycka w piaskownicy jak sie bawilaz kolezankami :tak: :tak: :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry