- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A ja chyba pociągnę do końca kwietnia. Potem na majówke wyjeżdżamy sami z mężem i to będzie dobry czas na odstawienie. Bo Julek nie będzie mnie widział, a ja jakoś nie widzę tego ściągania przez tydzień, by laktację utrzymać. A chyba po tygodniu to już trudno będzie od nowa zacząć?
ściagnełam to z innego watku, obejrzyjcie sobie:-)
YouTube - Extraordinary Breastfeeding
YouTube - Extraordinary Breastfeeding
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta normalnie jestem w szoku że tak duża dziewczynka jeszcze ciągnie pierś.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
U nas od ok 3 tygodni był cycek tylko rano, a od 3 dni Julek go w ogóle zbojkotował. Planowałam koniec na "majówkę", bo wyjeżdżamy bez niego, ale chyba sam do tego wcześniej dorósł. Ja też znoszę to ok Takie mam teraz fajne piersi
Rybcia_21
Fanka BB :)
idziu to ładnie jak Kamilka sama zrezygnowała z cycusia na noc.
Magdalena25 dużego masz już synka jak sam postanowić już nie ssać cycusia.
Magdalena25 dużego masz już synka jak sam postanowić już nie ssać cycusia.
reklama
cholewcia pisze tego maila drugi raz bo wczesniej mi przestal dzialac net jak wysylalam brrrr
Ja juz tez myslalm ze Maja sie zegna z cycusiem bo juz jadla raz dziennie.
A tu niespodzianka bo od 2 dni Maja niechce nic prawie jesc wychodza jej 3 czworki naraz :-( Wczoraj np miala strajk glodowy przez caly dzien zjadla rano i wieczorem kaszki, 4 lyzeczki obiadu i banana. Wiec dawalam jej z 4 razy cycka coby miala w tym brzuszku troche amciu. Dzis juz bylo troszke lepiej bo zjadla chociaz caly obiadzik ze sloiczka i deserek caly. Mam nadzieje ze bedzie jutro troche lepiej. A dzis skubana domagala sie cycka w piaskownicy jak sie bawilaz kolezankami
Ja juz tez myslalm ze Maja sie zegna z cycusiem bo juz jadla raz dziennie.
A tu niespodzianka bo od 2 dni Maja niechce nic prawie jesc wychodza jej 3 czworki naraz :-( Wczoraj np miala strajk glodowy przez caly dzien zjadla rano i wieczorem kaszki, 4 lyzeczki obiadu i banana. Wiec dawalam jej z 4 razy cycka coby miala w tym brzuszku troche amciu. Dzis juz bylo troszke lepiej bo zjadla chociaz caly obiadzik ze sloiczka i deserek caly. Mam nadzieje ze bedzie jutro troche lepiej. A dzis skubana domagala sie cycka w piaskownicy jak sie bawilaz kolezankami
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.