kurde Karolina nie wiem, na allegro szukałam np jakiejś fajnej bluzy z kapturem i najtańsze są za 50zł... ja wiem że może to niedużo ale ja wolę za 10-20 kupić, za bluzkę to bym tak 5zł dała a najtańsze jakieś zwykłe bluzki które znalazłam w necie są za 20zł...
będę musiała albo pochodzić po ciuchaczach w bielsku albo jednak wydać więcej kasy, tylko że ja tej kasy nie mam... a przysięgam że nie mam co ubierać na siebie
nawet po domu, jakiś czas temu wywaliłam wszystkie szmaty, a bluzki do chodzenia które już miały swoje lata przeznaczyłam na chodzenie po domu, i teraz w nich dziury pod pachami mam aż do pasa, kilka już musiałam wywalić, nie mam co ubrać do spania nawet...
znalazłam parę szmateksów internetowych ale nie znalazłam nic fajnego w nich
na tym mami-baby sale jest tego po prostu dużo, już nawet ne chodzi o samą cenę tylko o to że mam wybór i da radę znaleźć to co chcę, i są to np rzeczy porządne, firmowe, a z racji tego że używane to tańsze... pomyślałam że wolę kupić coś porządnego używanego niż nowe najtańsze i pewnie kiepskiej jakości... ale na razie i tak nie mam czym zapłacić więc mogę sobie pomarzyć o nowych ciuchach
przed świętami w panice poleciałam kupić coś co mogłabym na siebie ubrać, kupiłam długi sweter, ładny ale za duży bo nie było mniejszego rozmiaru a to był ostatni sklep i musiałam z czymś wyjść... dałam za niego 60zł i w sumie teraz jestem zła na ten za duży rozmiar :/
w ogóle jak myślę o wyjściu z domu do ludzi to łapię doła
jak ja nawet po domu nie mam co włożyć :"(((
zresztą już się zniechęciłam do kupowania przez net, oglądam i oglądam i nie wiem jakiej to wszystko jakości, jak by leżało na mnie, nakupię szmat i będę mieć doła