reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

to znów ja w tym temacie, napiszcie plz czy znacie coś na fb takie w stylu mami baby sale tylko z normalnymi ciuchami, nie-dziecięcymi, albo jakieś fb strony fajnych sklepów? chodzi mi raczej o "luźną" odzież, nie elegancką. muszę kupić sobie jakieś rzeczy tanio :p

reklama
A ja dziś przy okazji sczepienia Uli byłam u rehabilitantki w Praktyce mojej teściowej, dziecko się wybawiło z ciotkami na przyrządach;-), a mi oglądnęła ten rozstęp. Nie powiększa się ale też nie zmniejszył, bo nic nie ćwiczę. Założyła mi różowy plaster wzdłuż mięśnia taki jak noszą sportowcy, żeby poprawić wydolność mięśnia i go wzmocnić.

no w koncu zaczęłam od wczoraj na nowo:-)
waga 84... sporo plan na kwiecień.. to 6kg... mogę w koncu jesc nabiał jogurty pić soki wyciskane i jesc surowe warzywa!! więc na bank waga poleci jak z łuku:-D
do tego mam 2 treningi w tygodniu po 2h aerobic a potem od razu zumba...
mąż obiecał w koncu rozprawić się z orbim... więc licze na codzienne jazdy:-)

a Chodakowskiej nie mogę znieść.. nawet patrzec na nią nie mogę a tym bardziej słuchać... więcej nic nie powiem ale jestem jedną z nielicznych która ta osoba doprowadza mnie do szału za sam wyraz twarzy.... i te włosy :wściekła/y::wściekła/y:wrrrrrrrrrrrr

Aia jak tam przygotowania do półmaratonu? u nas w Poznaniu jest 7kwietnia i mąż leci:-)

Sempe trzymam mocno kciuki za ciebie. Uda się na pewno. Ja się cieszę o tyle że waga stoi mi w miejscu. Chociaż to był stan przed świętami, teraz nie wiem :) a Aia chyba jednak nie biega już ;)

Ostatnia edycja:
sempe, mnie też ona strasznie drażni, ale ja nie lubię w ogóle takich układów, ćwiczeń w domu, na salce itd. Jedyne co toleruje to spinning, a ta k to tylko sport na świeżym powietrzu albo siatkówka, ścianka, basen itd są dla mnie.

mnie się w takich ćwiczeniach typu Ewa i to co wkleiłam podoba to że bez żadnego sprzętu i bez wychodzenia z domu można ćwiczyć całe ciało, wyrzeźbić mięśnie, spalić kalorie, być bardziej sprawnym i mieć lepszą kondycję, przy ćwiczeniach zaangażowane są równocześnie wszystkie części ciała w zdrowy i bezpieczny sposób
to tzw. trening funkcjonalny - efekty ćwiczeń przydają się w życiu codziennym, w zwykłym funkcjonowaniu, podnoszeniu przedmiotów, wykonywaniu różnych prac
o na przykład taki artykuł opisujący Trening funkcjonalny | Fit360 – Fitness z głową!

kurde Karolina nie wiem, na allegro szukałam np jakiejś fajnej bluzy z kapturem i najtańsze są za 50zł... ja wiem że może to niedużo ale ja wolę za 10-20 kupić, za bluzkę to bym tak 5zł dała a najtańsze jakieś zwykłe bluzki które znalazłam w necie są za 20zł...
będę musiała albo pochodzić po ciuchaczach w bielsku albo jednak wydać więcej kasy, tylko że ja tej kasy nie mam... a przysięgam że nie mam co ubierać na siebie :( nawet po domu, jakiś czas temu wywaliłam wszystkie szmaty, a bluzki do chodzenia które już miały swoje lata przeznaczyłam na chodzenie po domu, i teraz w nich dziury pod pachami mam aż do pasa, kilka już musiałam wywalić, nie mam co ubrać do spania nawet...
znalazłam parę szmateksów internetowych ale nie znalazłam nic fajnego w nich

na tym mami-baby sale jest tego po prostu dużo, już nawet ne chodzi o samą cenę tylko o to że mam wybór i da radę znaleźć to co chcę, i są to np rzeczy porządne, firmowe, a z racji tego że używane to tańsze... pomyślałam że wolę kupić coś porządnego używanego niż nowe najtańsze i pewnie kiepskiej jakości... ale na razie i tak nie mam czym zapłacić więc mogę sobie pomarzyć o nowych ciuchach

przed świętami w panice poleciałam kupić coś co mogłabym na siebie ubrać, kupiłam długi sweter, ładny ale za duży bo nie było mniejszego rozmiaru a to był ostatni sklep i musiałam z czymś wyjść... dałam za niego 60zł i w sumie teraz jestem zła na ten za duży rozmiar :/

w ogóle jak myślę o wyjściu z domu do ludzi to łapię doła :( jak ja nawet po domu nie mam co włożyć :"(((

zresztą już się zniechęciłam do kupowania przez net, oglądam i oglądam i nie wiem jakiej to wszystko jakości, jak by leżało na mnie, nakupię szmat i będę mieć doła :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry