Ale ty z mojego kasę wyciągasz. To już jest ok?
Wskaż moment kiedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ty z mojego kasę wyciągasz. To już jest ok?
Psychiatryczne wskazania. Nagły stres kod F43a jak nie jestem w ciąży ale chciałabym odpocząć od pracy to mogę iść na l4? Na co proponujesz wziąć, podpowiesz coś ?
A niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?Wskaż moment kiedy
z niebaA niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?
A niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?
Jeśli tak to ujawnijcie się. Politycy są osobami publicznymy. Zobaczymy jaki macie program polityczny i jak działacie na rzecz naprawy tego "chorego " systemuA skąd wiesz, że nie jesteśmy zapisane?
Dokładnie. Wszystkie zabiegane, zalatane, szlachetnie pracujące do ostatniego dnia ciąży, odpisujące na mejle między jednym skurczem a drugim w trakcie porodu, wychowujące dzieci, a aktywne na każdym możliwym wątku i wciskające swoje złote rady każdej napotkanej osobie w internetach.Nie do uwierzenia co Tu się dzieje, rozumiem, ze wszystkie walczące przeciw l4 nie pobierają 500 + itp.? Wszystkich wrzucacie do jednego worka, jakie to żałosne wyzywacie wszystkie, które maja inne zdanie od debili i nierobów, same sobie wystawiacie świadectwo. Gratulacje!! Bo jak czytam Wasze posty to mi się kojarzy polityka krajowa i wiadoma partia każdego kto ma inne zdanie zaszczuć, zwyzywać, zmieszać z błotem Setnie się ubawiłam. Panny opisują jak to ciężko pracuja i wychowują gromadę x dzieci a natrzaskane po 10.000 postów i udzielanie się na prawie każdym wątku albo czytanie z przyczajki Zazdroszczę takiej pracy. Acha i żeby była jasność - KRÓLOWE FORUM - ja poszłam na l4 w 8 miesiącu ciąży. Ale dostaje szału jak widzę ze kobieta kobiecie skacze do gardła na takim forum jak to ciekawe czy w realu tez jesteście takie cwane I mocne w gębie Bez odbioru.
ja bym poprosiła l4 od momentu starańto może od razu po owulacji powinno się iść na l4? W końcu to ostatni czas żeby wypocząć i się wyspać zanim dzidzia przyjdzie na świat. A gdybanie że może źle się poczuć to już absurd. Każdej zmęczonej i zmuszonej koniecznością wzięcia l4 życzę pięknych kontroli z ZUSu