reklama
ZuMiKa
maj 2007
może jakby same nagle nie dostały wypłaty to by się sprężyłymysle,ze po prostu baba w kadrach czy tam finansowym jest wredna.tak samo u Zuzikacpra.
brrr
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam
Mam pytanko, 12 lutego urodziłam córeczke, do konca ciązy byłam na L4 ostatnie zwolnienie było wystawione do 14 lutego czy automatycznie przeszłam na urlop macierzyński czy musze to gdzieś zgłosić ? Bardzo proszę o rade
Mam pytanko, 12 lutego urodziłam córeczke, do konca ciązy byłam na L4 ostatnie zwolnienie było wystawione do 14 lutego czy automatycznie przeszłam na urlop macierzyński czy musze to gdzieś zgłosić ? Bardzo proszę o rade
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzięki Betka
ZuMiKa
maj 2007
rewelacyjny pomysła to fakt.moze zadzwon w poniedzialek mimo wszystko i spytaj,na jakim etapie jest zaswiadczenie i powiedz,ze jezeli zus opozni wyplate z powodu pozno zlozonego wniosku,to rozumiesz,ze ta pani Ci pozyczy
a licho wie,Krupka myslalm,ze to automatycznie sie robi,ale nie wiem.ale to,ze nawet jesli masz zwolnienie do np.18-tego,a 12-tego urodzisz,to zwolnienie sie automatycznie przerywa i od 12-tego leci macierzynski,to jestem tego pewna
reklama
Podziel się: