majusia221
Fanka BB :)
Gratuluję maluszkom które już potrafią korzystać z nocniczka, my próbowaliśmy raz ale Natalka też jest raczej z tych pędziwiatrów i szybciej zeszła z nocnika niż ją posadziłam więc na razie dałam sobie spokój. Dzisiaj w nocy nie dała mi pospać, kręciła się i marudziła. Ze spaniem jest u nas różnie, ale szczerze powiedziawszy od kiedy mała się urodziła nie dała mi jeszcze przespać całej nocy za to w dzień jest już trochę lepiej i czasami potrafi złapać nawet 2 h drzemki, ale to też od niedawna bo wcześniej spała po 10 -15 minut. Wczoraj byłam u lekarza, trochę obawiałam się tej wizyty bo od kilku dni boli mnie brzuch i plecy, ale na szczęście nie jest tak źle, muszę się tylko bardziej oszczędzać i więcej odpoczywać no i przede wszystkim nie nosić Natalki co jest chyba niewykonalne bo całe dopołudnie siedzi tylko u mnie na rękach, razem czytamy, oglądamy telewizje, nawet do łazienki chodzimy razem :-), dopiero jak Gabi wraca z przedszkola to Natalka już nie chce siedzieć ze mną i idzie podokuczać trochę starszej siostrze
Dużo zdrówka dla Lenki, niech nam szybko wraca do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrówka dla Lenki, niech nam szybko wraca do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!