A
Anja26
Gość
Crazymama sprawdz z lekarzem bo to standardowy test i robia kazdej kobiecie w ciazy.
Mi z chlopakami powiedzieli ze mam robione tylko dlatego bo normalne badanie wyszlo mi zle.Teraz mam wizyte na poczatku pazdziernika i obiecuje ze bede dobra mamusia i sie dopytam.Bylam przekonana ze teraz bedzie tak samo jak wtedy.A moze lekarka sobie zlekcewarzyla?? Z drugiej strony to wcale nie byloby az takie zaskakujace bo o tym ze spodziewam sie blizniakow dowiedzialam sie w 16 tyg. a to ze szybciej rosne niz inne kobitki w ciazy wyjasniala tym ze pewnie za duzo pochlaniam...
W kazdym badz razie dzieki napewno sprawdze.
sprawdz sprawdz, ja wcozraj bylam na wizycie i juz dostalam skierowanie ale oczywiscie najwczesniej kazal zrobic w 24 tyg
Mnie tez przeziebienie dopadlo i mam kare musze siedziec w domu i odpoczywac ;-)
Nie bardzo mi to pasuje bo coreczki urodziny w niedziele i tyle musze zrobic, no zobaczymy jak to bedzie. Ale przejade sie do internisty dzisaj bo niestety jak sie przeziebie to mam takie objawy jak astma.
jesli chodzi o farbowanie to ja robie pasemke tak by farba nie dotykala skory, wiem ze prawdopodobnie ta chemia nie dostaje sie do krwi ale kto wie
Ostatnio edytowane przez moderatora: