reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Czesc Dziewczynki
crazymama cudne wiesci, okazuje sie ze nie bedzie tak zle z tymi proporcjami dziewczynka - chłopiec w lutym ;) ciekawe czy u mnie sie sprawdzi to ze nie mamy imienia dla chlopca, pelno propozycji zero konkretow, a dziewczynka bedzie Paulinka i juz, :) czekamy do srody!
Ja też od rana mam pełno energii, noc przespałam swietnie, kaszel i katar nie dokuczały, wiec juz od rana pranie wstawilam, zmywareczke i dopiero sniadanko :), zycze Wam milego dnia i weekendu, a zapowiada sie piekna pogoda buziaki
A jeszcze musze sie pochwalić, ze moje malenstwo nauczylo sie sadzic kopniaki, i to czasem calkiem niezle, na razie to jednak bardzo przyjemne uczucie podejrzewam ze nie na dlugo ;)

reklama
witam Was dziewczynki sobotnio:-)

właśnie wróciłam z pobierania krwi i ledwo co doszłam do domu:baffled: Coś mi ostatnio forma siada. Poza tym znowu pobolewa mnie brzuch. Chyba czas zacząć się odrobinę bardziej oszczędzać.
Jeszcze żeby bobas częściej się ujawniał, to byłabym spokojniejsza, ale niestety siedzi sobie cichutko, zwinięty gdzieś w odmętach mojego brzucha:tak:

Dziś czeka mnie dzień pełen wrażeń, wizyta u jednych i drugich rodziców, sporo spraw d omówienia. I jak tu odpoczywać?

czesc dziewczyny:)))

Pogoda faktycznie super, ponoć jutro ma się popsuć więc trzeba ją wykorzystać. Mój mąż niestety leży chory, ale jedziemy do tesciowej, tam sobie odpoczniemy na świeżym powietrzu, a w niedziele do mojej mamusi, także taki family weekend:))
crazymama gratuluje córeczki, im częsciej piszecie o nich tym bardziej nie mogę się doczekać kiedy ja poznam płeć, wizyta 5.10, mam nadzieje ze mi lekarz w końcu powie bo on jakis ostrożny z tym określaniem płci jest i wczesniej mi powiedział, że dopiero w 30tc :((
ligotka dobrze, że już się lepiej czujesz, mi jeszcze coś trochę w nosie siedzi, ale musimy na dobre te zarazki z domu wygonić, jeszcze tylko mój S musi się wyleczyć.

Witam w sobote:)
Ja też chciałam w 14 lutego trafic ale czasami mi sie wydaje że bardziej to będzie 13;)
Co do porzadków to też wczoraj sie zabrałam za porządkowanie szafy i ubrań i zrobiłam trochę więcej miejsca dla maluszka:)
Niestety pogoda na spacer u mnie się nie nadaje, a mąż zniknął od rana i sie nudzimy troszeczkę:(

witajcie cieplutko w gorący dzionek, jest ciepło jak w lato i zaliczyłam już spacer
poza tym sobotnie porządki, gotowanie i... wypompowana jestem hehe, jakoś energii coraz mniej
crazy mama, witaj w gronie córeczkowych mamuś :))
miłego weekendu dziwczyny :)

Aniaprzemka widze ze wy tez znacie ten sekret na "stwarzanie "tego co chcecie ;)
Ligotka jak nie masz imienia dla chlopca to pewnie tez dlatego ze Ci nie potrzebne.Pani Cinkowa i Doris udanego mam nadzieje ze i spokojnego weekendu (o ile macie odbre tesciowe) oraz duzo slonka.
Odnosnie tego celowania w walentynki to mam nadzieje ze sie uda.Fajnie by bylo zrobic rodzince "prezent" w dniu zakochanych...

witam Was, ja ostatnio troche leniuchowalam, wiec musze caly weekend pracowac :( a dzisiaj to mi sie wcale nie chce zimno, pada a do tego wczoraj wrocilam o 2 w nocy do domu. Aha pochwale sie, dzisiaj mamy 6 rocznice slubu....:)
A co do dziewczynek to faktycznie coraz wiecej, u mnie tez dziewczynka wczoraj bylam na wizycie :)

reklama
DorissŁ ja też mam termin wizyty na 5 X - już nie mogę się doczekać. Na początku mogłam nie wiedzieć a teraz już ciekawość bierze górę nade mną.
Moja wizyta o 16.40 - napiszę tak szybko jak będę mogła co u mnie w brzuszku bryka radośnie :)

Sobota - wstałam o 8 poszłam do brata popilnować chrześniaka i po 13 wróciłam do domku. Od razu zabrałam się za mysie okien, pranie firanek, prasowanie i trochę wieszanie, bo te cięższe mój mąż powiesił. Teraz Kubicę oglądam bo polubiłam F1
Pozdrawiam dziewczyny.

Do góry