Jestem, moja czuwa za nadto.... i caly dzien trzeba sie nia zajmowac... za to noc spi i dobudzic sie nie da!
Dziewczynki wynik wyszedl 11,4 czyli o 1,6 mniejszy jupi! Nie musimy jechac do szpitala... licze ze nie bedzie sie juz powiekszal! Ale mialam stracha!
Aha Kochane co mam z tym jej noskiem robic, maz sie wkurza jak proboje pryskac woda, bo juz jej po oczkach poszlo, bo sie wkurza, sol fizjologiczna to dopiero no i wnerwia mnie to bo nic sie nie nadaje...
anusiak super wiesci! Gratulacje!!!!
super że spada
sól fizjologiczna w spray-u niestety jest pod takim cisnieniem że ja bym bała się zapuszczać.Kupiłam w aptece zwyklą sól taka w ampułkach i pipetkę(taki zakraplacz) i po kropelce dwóch do dziurki i po kłopocie
wklejam link do takiej najprostszej,w aptece powinni mieć inne ZAKRAPLACZ / PIPETA wygodne dozowanie LIQUID plyny (1481271606) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
sole fizjologiczne mozna zamknąć po obróceniu zerwanej nakretki,także można też sterylnie przechować
Marimar można dozować odrazu do pipety
Dzień Dobry
Sobota,wszyscy w domu.W tygodniu wychodziłam sama na ok 1-1,5 h i mąż sobie poradził także dziś mam zamiar skoczyć na zakupki,chociaż po spożywkę,w ramach relaxu
buziaki i miłego weekendu;-)
Ostatnia edycja: