reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Beciu to cudowna wiadomosc!!! Rzeczywiscie prezent chyba jaki tylko moglas sobie dzis wymarzyc! Czekamy na Karolka...

Noo, już myślałam,że to będzie bardzo smutny dzień. Bratowa, która w grudniu urodziła synka, wczoraj wieczorem dostała 40 stopni gorączki i boli ją nerka, przez co bardzo cierpi i mój Brat musi się zajmować małym. Moja mama walczy z przeziębieniem, bo coś ją złapało wczoraj. Przez to nie wiem czy w ogóle ktoś mnie dziś odwiedzi. Ja z mężem walczymy z facetem u którego jakieś 2 tygodnie temu zamówiliśmy wózek (już zapłacony), a nad go nie mamy...a w zestawie jest fotelik, w którym trzeba potem przewieść małego....więc mój dzień urodzin wygląda niezbyt dobrze... i ta wiadomość o szpitalu poprawiła mi humor.
Zaraz wróci mąż, zjemy lekki obiadek, bo czeka nas jeszcze pyszne ciasto, które razem wczoraj upichciliśmy i sałatka, którą dziś zrobiłam...Zapraszam ;-)

reklama
Jtaudul nie przejmuj się dziurką, moja siostra też taką miała i szybciutko zarosła:)

Ja już po spacerze, taka piękna pogoda że szkoda bylo nie skorzystać.
Teraz czekam aż M wróci z pracy, zjemy obiadek, sprawdzimy jeszcze raz czy wszystko spakowane na wielki dzień a potem zamierzamy jakoś miło spędzić ostatni wieczór we dwoje (aczkolwiek wczorajszy też był bardzo mily):)może też pojedziemy do teściów na chwilę pokazać się jeszcze w dwupaku.

Jtaudul nie przejmuj się dziurką, moja siostra też taką miała i szybciutko zarosła:)

Ja już po spacerze, taka piękna pogoda że szkoda bylo nie skorzystać.
Teraz czekam aż M wróci z pracy, zjemy obiadek, sprawdzimy jeszcze raz czy wszystko spakowane na wielki dzień a potem zamierzamy jakoś miło spędzić ostatni wieczór we dwoje (aczkolwiek wczorajszy też był bardzo mily):)może też pojedziemy do teściów na chwilę pokazać się jeszcze w dwupaku.

Aż mnie dreszcze przeszły jak przeczytałam "ten ostatni" wieczór...ale Ci fajnie już jutro będziesz tuliła swojego Aniołka :tak:. Jesteśmy z Tobą i będziemy mocno trzymać kciuki za Was!

Beciu chetnie bym wpadla!!! Szkoda ze to tak daleko :( Zycze zdrowia bratowej i mamie! A takze powodzenia z panem od wozka!!!

Susel kurcze ale bedziemy jutro mocno kciuki zaciskac! Taaa musicie sobie pozwolic dzis bo od jutra to juz ani chwili spokoju :p:p:p Ja tak co wieczor z mezem mysle jak to bedzie bo my jestesmy takie leniuszki i najlepiej nam na rogowce przed telewizorem a nagle to sie wszystko skonczy hehe

Witam sie i ja.Wpadam na momencik dac znac ze 2w1.Zaraz lece robic sniadanko.Cos mnie od rana kluje ale po ostatniej wizycie na ip nigdzie sie nie wybieram dopoki nie zlamie w pol.
Dla naszych solenizantek 100 LAT oraz zdrowiutkich dzieciaczkow.Obiecuje tez wzniesc toast soczkiem pomaranczowym :)
Jtaudul nie martw sie.Tak jak pisza dziewczynki wszystko bedzie ok.Glowa do gory.
Zajrze do was pozniej.

Witam sie i ja.Wpadam na momencik dac znac ze 2w1.Zaraz lece robic sniadanko.Cos mnie od rana kluje ale po ostatniej wizycie na ip nigdzie sie nie wybieram dopoki nie zlamie w pol.
Dla naszych solenizantek 100 LAT oraz zdrowiutkich dzieciaczkow.Obiecuje tez wzniesc toast soczkiem pomaranczowym :)
Jtaudul nie martw sie.Tak jak pisza dziewczynki wszystko bedzie ok.Glowa do gory.
Zajrze do was pozniej.

kurcze myślałam że ty już po :-p

co do przytulanek to my już nie możemy bo wczoraj wyczytałam że po odejściu czopa lekarze odradzają bo można dzidzie zarazić czymś gdy mamy np infekcje . a wy co o tym myślicie ? mi ból brzucha się zmniejszył od rana ,i boje się że znowu na noc mi się nasili a maże o śnie :-(

Becioo zobacz jakie moje życzenia mają moc...Ha ha:-)
Rano Ci życzyłam,żeby zakaz odwołali i proszę bardzo jak się słuchają:tak:

Noo, nie wiem jak Ci się odwdzięczę za te życzenia :-)...jesteś Wielka!!! Właśnie szykuję się do małego świętowania z mężem więc na pewno wypijemy Twoje zdrowie i za szybkie rozwiązanie ;-).
Miłego wieczoru.

Becioo to może mam Ci jeszcze życzyć,żebyś dziś urodziła;-)
Ja bym chciała i tak się łudzę,że może do 24 godz się wyrobię,ale to by musiała być super szybka akcja:-)

reklama
Do góry